POMAHNITALI ŠA NAPUŠTA ELITU, MIONA JEDVA DOČEKALA DA MU VIDI LEĐA! Reper divljao po imanju, pa završio na kapiji!


IZVOR: Republika/M. I. - 20.01.2024 | 17:04


Nenad Aleksić Ša je, zbog svađe sa Mionom, odlučio da napusti rijaliti.

Foto: printscreen/RTVPink
POMAHNITALI ŠA NAPUŠTA ELITU, MIONA JEDVA DOČEKALA DA MU VIDI LEĐA! Reper divljao po imanju, pa završio na kapiji!

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su i ovaj dan započeli turbulentno, pa je došlo do žestoke svađe tokom današnje slave. Dok su drugi uživali u Dubiozi, Miona i Ša su otišli u pab, kako bi Lepi Mića pokušao da ih smiri i pomahnitalog repera dozove sebi, s obzirom da je divljao imanjem u Šimanovcima, ne mareći za ljude, koji su uživali u današnjem danu.

Reper je bio besan kao ris, zato što mu je, kako i sam tvrdi, Miona ponovo zamerila nešto i on je shvatio da Jovanovićeva sve radi namerno, ne bi li ga izludela, pa možda i diskvalifikovala. Lepi Mića nije znao kako da ga umiri, dok je Miona nema posmatrala njegov nervni slom.

Ša i dalje tvrdi kako je on dečko za primer i da Miona nema razloga da mu bilo šta zamera, dok ona naprestano pokušava da mu objasni da mora da spusti loptu i ponaša se zrelije, te ne pravi dramu zbog svake sitnice:

POGLEDAJ GALERIJU

 

- Kako da izađem odavde, ljudi? Pomozite mi, ubija mi, pravi mi kašu od mozga! Ne mogu više! - vikao je Ša iz petnih žila.

- Vidi ga, umesto da uživamo na slavi, on pravi haos - govorila je Miona.

- Hajde, smiri se, čoveče - govorio mu je Mića, dok je pokušavao da ga zaustavi.

Ša je nekoliko puta izlazio iz paba, pa se vraćao u isti, a Lepi Mića je sve vreme išao za njim, dok je Miona bila suviše lenja za to, pa je ipak ostala u pabu, dok je reper besneo po čitavom imanju.

 

 

BONUS VIDEO: