VODITELJ ELITE DOBIO PRETEĆI POZIV PRED VEČERAŠNJU EMISIJU: Darko Tanasijević objavio MONSTRUOZNE detalje, evo ko stoji iza svega!


IZVOR: Republika/M. I. - 19.01.2024 | 16:19


Darko Tanasijević je otkrio da je primio preteći poziv, pa se javno obratio onom ko stoji iza svega.

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com
VODITELJ ELITE DOBIO PRETEĆI POZIV PRED VEČERAŠNJU EMISIJU: Darko Tanasijević objavio MONSTRUOZNE detalje, evo ko stoji iza svega!

Voditelj "Elite", Darko Tanasijević, danas se javno požalio i otkrio da je dobio preteći poziv, pred večerašnju emisiju "Pitanja novinara", u kojoj učestvuje svakog petka.

Naime, on je objasnio da mnogi pokušavaju da utiču na njega, ali i izlaganja drugih učesnika ove emisije, te da im to neće poći za rukom, a ova njegova objava izazvala je totalnu pometnju na društvenim mrežama.

Nikome nije bilo jasno na koga se tačno ovo odnosilo i ko stoji iza ovog poziva, kao ni sadržaj istog, ali je voditelj jasno stavio do znanja da to nikako neće uticati na njega i da on takođe ne može da utiče na ono što drugi iznose na račun pojedinih takmičara Elite, koji i dalje borave na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Foto: TV Pink/printscreen

Darko Tanasijević

 

U svakom slučaju, večerašnja emisija "Pitanja novinara", kao i svakog petka, biće posebno uzbudljiva, a Veliki šef sprema publici nova iznenađenja, koja će sve ostaviti u čudu, s obzirom da se u rijalitiju situacija menja iz dana u dan:

- Malopre sam primio preteći poziv pred večerašnju emisiju "Elita - pitanja novinara". Pojedini, koji ne žele da se jave na telefon, niti odgovore na poruku, poturaju posrednike da me zovu s "molbama" i upozorenjima. Mene? Ponavljam, nisam vam ja kriv zbog stvari (istinitih ili lažnih), koje o vama drugi javno iznose i pričaju, niti mogu na njihova svedočenja i priznanja da utičem, niti na to šta će i da li reći - napisao je Darko Tanasijević putem Instagram profila.

Foto: instagram.com/printscreen

Darko Tanasijević

BONUS VIDEO: