Luna otkrila: PRETILI SU MI DA ĆE ME SILOVATI, UBITI I ISEĆI NA KOMADE!


IZVOR: Republika - 20.03.2018 | 11:41


Luna Đogani je pre nekoliko dana imala veoma burnu reakciju posle sukoba njenog dečka, Slobodana Radanovića, sa Markom Miljkovićem. Blogerka je tom prilikom pretila Miljkoviću, a upravo ova situacija bila je inspiracija za pitanja novinara minule večeri.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna Đogani

- Nakon sukoba Marka i Slobe, rekla si da bi on nestao kada bi okrenula jedan broj da ste sada napolju. Da li smatraš tu tvoju rečenicu prikladnom - bilo je pitanje upućeno Đoganijevoj.

- To sam rekla u afektu, zato što ne volim ljude koji dođu u rijaliti i počnu da se prave bitni. Mislim da nisam baš rekla da će nestati, mada možda i jesam, ne znam. Znam da sam Marku rekla "videćeš svoga Boga" ali mislim da to nije lepo, niti je to istina. U tom trenutku sam se iznervirala, izvinjavam se Marku. Ovde ljudi svakodnevno jedni drugima prete. Meni su pretili da će me silovati i ubiti, da će me iseći na komade. Maca mi je rekla, kada je bila Markova i Divnina svadba, da će mi taj neki njen Sale sve to uraditi. Nema veze, to je prošlo - rekla je Luna.

Ova njena izjava šokirala je mnoge, a Sloba je potvrdio reči svoje lepše polovine.