ZADRUGARIMA SE NEŠTO SPREMA: Veliki šef ODABRAO NJIH OSMORO!


IZVOR: Republika - 19.03.2018 | 19:34


Učesnici "Zadruge" svakodnevno dobijaju zadatke od Velikog šefa, ali danas im je on priredio pravu misteriju koju im otkriva povremeno, i time pojačava njihovu zabrinutost.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dobrovoljci odabrani...

Prvo pismo koje je stiglo odnosilo se na to da zadrugari među sobom odaberu osam dobrovoljaca, a kada su izglasali da to budu Marko Miljković, Bane Čolak, Teodora Džehverović, Sanja Stanković, Sara Reljić, Zorana Stefanov, Radosav Žuti i Nadežda Biljić.

U sledećem pismu Veliki šef je od zadrugara tražio da urade još nešto kako bi im otkrio šta se krije iza misterioznog zadatka:

- Dragi zadrugari, sada kada imamo 8 dobrovoljaca za izazov, vreme je da čujete o čemu se tačno radi. Svaki dobrovoljac će izvući najviše 4 papira. Svaki dobrovoljac će sam odlučiti da li će izvući 3 ili 4 papira. Važno je da dobrovoljci čuvaju papire sa imenima onih koje su izvukli do sledećeg pisma - navedeno je u pismu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svako je izvukao svoja tri učesnika... Šta će zadrugarima prirediti Veliki šef

Ukućani su redom izvlačili papire a svako je dobio imena ostalih zadrugara. Papirići sa imenima koji pripali Banetu su: Duško, Milica i Toma, Marku Miljkoviću - Đekson i Milan, Teodori Džehverović - Dragica i Kija, Sanji Stanković - Marija Ana i Dragana, Nadeždi Biljić - Luna, Miki, Bebi Dol i Sloba, Zorani Stefanov - Janjuš, Maca, Anđelo i Miljana, Radosavu Žutom - Viktorija, Saška, Vojke i Lepi Mića i Sari Reljić - Bora, Filip i Mina.

A onda su takmičari ostali u panici šta će se sledeće dogoditi i šta će Veliki šef tražiti od njih.