OVAKO JE DOŠLO DO PRVE VRELE AKCIJE MIONE I ŠA: Reper naterao pevačicu da pristane na OVO!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 11.01.2024 | 23:10


Nenad Aleksić Ša otkrio kako je došlo do dogovora sa Mionom Jovanović!

Foto: E stockk
OVAKO JE DOŠLO DO PRVE VRELE AKCIJE MIONE I ŠA: Reper naterao pevačicu da pristane na OVO!

Miona Jovanović, pevačica i aktuelna učesnica "Elite", dobila je danas pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" vezano za odnos sa reperom Nenadom Aleksićem Ša.

- Miona, svaka devojka bi želela da ima dečka posvećenog kao Ša, samo tebi to stvar uvek neki problem. Zbog čega je to tako? - glasilo je pitanje.

- Meni problem stvaraju tenzični momenti koje on stvara. On sve izbaci iz sebe, a ja držim u sebi. Kad ja kažem da me pusti malo da odmorim, on tad nastavi da priča, a to stvara problem - rekla je Miona.

- Ona tvrdi svoje, a ja svoje. Meni je bitno da ona skapira da ne želim da me bocka. Jutros smo se dogovorili da me ne bocka. Trenutno savršeno funkcionišemo. Imam svoje bubice, ja to i priznajem. Garantujem da ćemo uspostaviti neku kontrolu - dodao je Ša.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona i Ša priznali da su se dogovorili

Inače, nakon emisije, Miona i Ša su imali prvu vrelu akciju u "Eliti". Ša nedeljema unazad moli Mionu da imaju vrelu akciju, a ona nije želela da se to dogodi pred kamerama. Javno je odbijala repera, zbog čega je on dramio, a kako je jednom prilikom priznao, ovo je i glavni uzrok njihovih svađa.

Verni fanovi rijalitija "Elita" uhvatili su večeras njihovu prvu vrelu akciju, koja se dogodila u spavaćoj sobi, dok su svetla bila upaljena. Akcija je kratko trajala ispod pokrivača, a Ša je nakon ovoga otišao do toaleta sa vlažnim maramicama.

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Miona i Ša posle vrele akcije

BONUS VIDEO: