ZOLA OSLOBODIO ZVER: Šok-objava nakon vesti da Miljana NIJE TRUDNA! (FOTO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 11.01.2024 | 18:55


Lazar Čolić Zola se oglasio na Instagramu nakon saznanja da Miljana Kulić nije ostala trudna sa njim!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pink
ZOLA OSLOBODIO ZVER: Šok-objava nakon vesti da Miljana NIJE TRUDNA! (FOTO)

Bivši takmičar "Elite", Lazar Čolić Zola, nedavno je stigao u Beč, a kako je otkrio svojim pratiocima danas, razmišlja da se tamo trajno preseli. Čolić se ponovo oglasio na ovoj mreži, otkrio da trenutno radi, a uz svoju fotografiju, objavio je i pesmu "Beast Unleashed", koju izvodi Vin Jay.

- Zver je oslobođena, cela klika je kul, mi smo sa istočne strane. Svi se pitaju kada ću dostići svoj vrhunac, a što više mrzite, mi pišemo "vrelije". Ako je ovo pogrešno, ne želim da budem u pravu... - glasi prevod stihova, koje je između ostalog, podelio Zola.

Foto: Instagram.com

Zola u Beču

Inače, Miljana je sinoć dobila hipotetičko pitanje i Zolinom boravku u Beču i oglašavanju njegove porodice, zbog čega je izrekla strašne pretnje. 

- Ali, ako je hipotetički to istina, samo ću reći da neću birati sredstva da im uništim život. Neke ću ljude srediti, da ga masakriraju, završiće u invalidskim kolicima, majka će ga tako šetati do kraja života u kolicima - odgovorila je Miljana Kulić, pa pretnjama zgrozila brojne gledaoce rijalitija, koji nisu mogli da veruju šta ona izgovara u programu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić u emisiji

Poslednjih dana javnost bruji o mogućoj trudnoći Miljane Kulić, ali su te spekulacije sada odbačene. Nakon nezaštićenih odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom, mnogi su pretpostavljali da je Miljana u drugom stanju. Međutim, Miljana je nedavno dobila ciklus i time stavila tačku na ove glasine.

BONUS VIDEO: