ANĐELO I ANITA DOBILI INSTRUKCIJE: Lepi Mića smislio pobednički plan, isporučio im PRAVILA PONAŠANJA!


IZVOR: Republika/A.N. - 11.01.2024 | 12:55


Pomoć kakvu priželjkuju mnogi učesnici Elite!

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić, PInk
ANĐELO I ANITA DOBILI INSTRUKCIJE: Lepi Mića smislio pobednički plan, isporučio im PRAVILA PONAŠANJA!

Tokom jedne od pauza za reklame za vreme sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" Lepi Mića je iskoristio priliku da priđe Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću, kako bi sa njima obavio razgovor i dao im koriste instrukcije za ponašanje u rijalitiju. 

Naime, Mića je primerio da njih napada većina kuće i da skoro niko ne veruje da je njihova ljubavna veza iskrena, zbog čega je odlučio da on stae između njih, ali je tražio da Anita ispoštuje ono što on traži od nje i da prestane da se svađa sa ostalim takmičarima. 

Mićina podrška će sigurno mnogo značiti ovom paru, kao što bi i ostalim takmičarima da se nalaze na meti napada, a često mnogi i priželjkuju da on stane uz njih. 

Foto: printscreen/RTVPink

Lepi Mića, Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

E, da ti kažem ja nešto, ja sam pametniji od tebe i Maje 50 puta. Ona to namerno radi. Ako želiš da budeš sa njim, izbegavaj Maju, Matoru ne primećuješ...Nikom ne odgovaraj kada ste vas dvoje u dobrim odnosima. Ako ja kažem da si zaljubljena u njega i branim tu tezu, onda nemoj da ideš protiv mene. Nju pokušavaju da je brane na sam mogući način, a ti si neko ko treba da bude inteligentniji, drži se samo njega. Maja?! Ona je ušla sa Markom Markovićem samo da bi vama napakostila, a kao najbolja Stanijina drugarica, to je uradila da bi pokazala da je bitnija od nje. Treba da budeš jaka, da veruješ njemu, on tebi i ti njemu. Matora će tebi da oprosti sve - rekao je Mića.

Ma jeste, u pravu si sve. Ona komentar, ti prećutiš, samo skroz kuliraj - dodao je Anđelo.

BONUS VIDEO: