MIONA ŠALJE ŠA NA LEČENJE: Uznemirujuće izdanje repera u Eliti, lice mu se IZOBLIČILO! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 10.01.2024 | 23:05


Šok scene u Beloj kući!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MIONA ŠALJE ŠA NA LEČENJE: Uznemirujuće izdanje repera u Eliti, lice mu se IZOBLIČILO! (FOTO)

Reper Nenad Aleksić Ša, iako još uvek nije zakonski razveden od supruge Vanje Ignjatović, započeo je vezu sa učesnicom rijalitija "Elita", Mionom Jovanović. Njihov odnos je izuzetno turbulentan, što rezultira čestim svađama i sukobima, praćenim pomirenjima.

Danas su se našli u novoj turi rasprava zbog problema u vezi, tokom koje je Ša otišao korak dalje i optužio Jovanovićevu da ga maltretira.

- Hoćeš još većeg debila od mene da napraviš?! Svako slovo mi zameraš, dr*aš me ceo dan... Šta šta mi je?! Prelazim preko tvojih sra*a svaki dan! Terorišeš me po ceo dan i sad si kao opuštena, nadam se da se vidi šta mi radiš. Nikad mi niko nije rekao da mi je stalo do rijalitija, se*eš mi na svaku izjavu, uporno tražim pažnju i ljubav, zagrljaj, a ti me maltretiraš! Na svaka četiri dana me maltretiraš i uništavaš me, nemoj da glumiš sada... Ja sam ti samo rekao da ne oblačiš kratak šorc jer to ni jedna devojka ne radi, cela bu*a ti ispadne - drao se reper po rijalitiju.

POGLEDAJ GALERIJU

- Šta, je l' treba sad oboje da vičemo i da se svađamo?! Je l' sam te ja upropastila, što si toliko ispiz*deo da praviš haos? Sa kim si mi rekao da se gledam sinoć, to su isto ljubomorne scene? Ti imaš neke probleme u glavi, sve mi zameraš redom. Leči se! Smrade, rekao si da ti je bivša devojka u pravu, podržavaš Taru, završili smo sa razgovorom, ispao si seljak - rekla je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Sha Elita 7 svadja

- Ja sam bolestan! Ali tebe boli ku*ac za dečka, zagrli me, ljubi me... Bolestan sam! Je l' te boli ku*ac? Nisam ja dečko, sa mnom ne pričaš kao sa indijacima po kući, kojima poklanjaš više pažnje... Frkćeš mi celo jutro - brecao se Aleksić bez prestanka.

BONUS VIDEO: