MILJANA I ZOLA POBEGLI IZ ELITE?! Osvanuo ključan dokaz o BEKSTVU, čeka se saopštenje PRODUKCIJE! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 04.01.2024 | 09:00


Javnost zabrinuta nakon haosa!

Foto: TV Pink/printscreen
MILJANA I ZOLA POBEGLI IZ ELITE?! Osvanuo ključan dokaz o BEKSTVU, čeka se saopštenje PRODUKCIJE! (FOTO)

Noć je bila burna za fanove rijalitija "Elite", nakon što su se na društvenim mrežama pojavile indicije da su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola navodno napustili imanje u Šimanovcima. Naime, kako se postavlja pitanje na društvenim mrežama, novo-stari par je pobegao, a ove spekulacije su delimično potkrepljene fotografijama imanja gde ih nema. Zvanična potvrda još uvek izostaje, ostavljajući sve učesnike u neizvesnosti. Čak ni Marija Kulić, Miljanina majka, nije se oglasila povodom ovih glasina.

Foto: printscreen

Miljana i Zola pobegli iz Elite?!

- Nego, je l' bilo kakvo pismo jutros da su Miljana i Zola na poštedi ili su napustili rijaliti, s obzirom na to da ih od sinoć nakon što nisu ispoštovani za alkohol nema nigde u kadru - glasila je poruka koja se pojavila na društvenoj mreži Instagram, bacajući sve u rebus.

Nakon što su se pojavile vesti o navodnom bekstvu Miljane i Zole, društvene mreže su eksplodirale reakcijama fanova. Mnogi su izrazili šok i nevericu, dok su drugi spekulisali o mogućim razlozima njihovog navodnog bega. Ova neočekivana situacija izazvala je lavinu komentara i spekulacija među pratiocima rijalitija.

Foto: printscreen

Miljana i Zola pobegli iz Elite?!

Dok se čeka zvanična potvrda, fanovi rijalitija "Elita" ostaju u neizvesnosti iščekujući dalji razvoj događaja. Ova neočekivana vest definitivno je uzdrmala javnost i ostavlja mnoga pitanja bez odgovora. Sve oči su uprte ka produkciji koja će, nadamo se, uskoro pružiti jasnoću u vezi sa navodnim begom Miljane i Zole.

BONUS VIDEO: