POSLEDNJA STVAR KOJU JE MIHAILO URADIO PRED SAMOUBISTVO: Janjuš otkrio misteriju telefona svog pokojnog brata!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 02.01.2024 | 11:45


Otkriveno šta je pokojni Mihailo Janjušević poslednje uradio pred samoubistvo!

Foto: Republika, Shutterstock
POSLEDNJA STVAR KOJU JE MIHAILO URADIO PRED SAMOUBISTVO: Janjuš otkrio misteriju telefona svog pokojnog brata!

Mihailo Janjušević, pokojni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine. Prva Janjuševa velika ispovest nakon samoubistva brata potresla je region, a on je otkrio nepoznate detalje o svom bratu.

Da li je išta ukazivalo na to da će Mihailo podići ruku na sebe?

- Ne, ne, voleo je majku našu najviše, ona je bila njegov život, dan nije prošao da se nisu čuli... Nikada ništa nije ukazivalo nikada... To me i boli i mene i moju porodicu... - ispričao je Janjuš.

Foto: Društvene mreže, youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Mihailo

Da li ste znali da ima probleme i da ga nešto tišti? 

- Niko nije znao da bilo koji problem ima, niko, a jadan je sigurno možda i imao, a ćutao. Da mi je samo rekao, pa šta god da je, rešio bih... Sve se da rešiti, osim, nažalost, stvari koje je uradio... 

Da li ste možda pronašli oproštajno pismo?

- Ništa nismo pronašli, osim da je postavio sliku na svom telefonu svoje majke sa srcem ispod oka i samo njenim kontaktom u telefonu, poslednje što je poslao našoj mami bila su 3 srca... Od tog trenutka mu se izgubio svaki kontakt i niko nije mogao da ga dobije... Do dana kada se ušlo u njegov stan i zatekli šta smo zatekli... - ispričao je, između ostalog, Janjuš za "Pink.rs".

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO: