OVO ĆE DOKRAJČITI MATORU: Više ništa neće biti isto, PADAJU MASKE!


IZVOR: Republika/A.N. - 30.12.2023 | 09:45


Narod dao svoj sud, više ništa neće biti isto!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OVO ĆE DOKRAJČITI MATORU: Više ništa neće biti isto, PADAJU MASKE!

Sinoć je održano dugoočekivano muzičko takmičenje "Elitovizija", a nakon uzbudljive završnice, pobednici su konačno proglašeni. Voditeljski par Ana Radulović i Milan Milošević saopštili su da je publika sa društvene mreže Tiktok odlučila da najviše glasova dodeli grupi Samir Ramović i Mensur Ajdarpašić, što je izazvalo oduševljenje među njihovim pristalicama.

Pored trijumfa na Tiktoku, grupa Samir i Mensur je osvojila i simpatije publike na Instagramu, odnoseći tako duplu krunu. Sa druge strane, SMS glasovi su bili naklonjeni Anđelu Rankoviću, Aniti Stanojlović i Slađi Lazić, dok su fanovi sa Fejsbuka svoju podršku najviše pružili grupi u kojoj su bili Marko Đedović, Jovana Tomić Matora i Milena Kačavenda, proglasivši ih za pobednike.

Na kraju iznošenja glasova, pobednici stručnog žirija su Marko Đedović, Matora i Milena, koji su zbog svoje trostruke pobede nagrađeni vrednom nagradom.

Inače, nakon svakog takmićenja u rijalitiju gde učesnici imaju priliku da osete puls naroda i vide kako se glasa mnoge situacije se promene, kao i međuljudski odnosi, a ostaje da vidimo kako će na tok rijalitija uticati sinoćni rezultati i nagrade koje je narod dodelio. Anđelo je već komentarisao da je primetio ljubomoru i čudne poglede od svojih cimera, po čemu je jasno zaključio da im zbog njegove pobede uopšte nije drago. 

POGLEDAJ GALERIJU

Au, izgoreli su. Ja nikada nisam imao očekivanja, ali sam sada rekao da možemo nešto da osvojimo - rekao je Anđelo.

Mnogi na društvenim mrežama komentarišu da je ovo Matoru najviše zabolelo jer je Anitanju prevarila, a od naroda dobila podršku, kao i da Tomićeva sve radi kako bi bila žrtva. 

BONUS VIDEO: