MAJKA MOLI JANJUŠA DA SE SAHRANA MIHAILA NASTAVI: Želi da sina isprati na večni počinak, ove scene LEDE KRV U ŽILAMA!


IZVOR: P.R. / M.I. - 27.12.2023 | 12:50


Janjuševa majka moli sina da pusti da se sahrana Mihaila nastavi, on se bacio na sanduk.

Foto: republika
MAJKA MOLI JANJUŠA DA SE SAHRANA MIHAILA NASTAVI: Želi da sina isprati na večni počinak, ove scene LEDE KRV U ŽILAMA!

Danas je tužan dan za porodicu Janjušević iz Prijepolja, jer se opraštaju od svog najmlađeg člana, Mihaila Janjuševića, koji je preminuo u 27. godini. Mihailo, inače mlađi brat poznatog rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, ostavio je porodicu i prijatelje u dubokoj tuzi. Mihailo će danas biti sahranjen u Kolovratu, naselju u Prijepolju. 

Porodična kuća Janjuševića ispunjena je jecajima i suzama, dok se rodbina i prijatelji okupljaju kako bi izrazili saučešće i pružili podršku porodici. Naša ekipa nalazi se u Prijepolju u naselju Kolovrat, odakle donosimo eksluzivan materijal. 

Foto: republika

Marko Janjušević Janjuš sa majkom

 

-  Prerano si otišao, brate moj, iako si najmlađi, bio si najsnalažljiviji od svih nas, pogotovo u onom losem gradu… Naša sećanja će biti lepa na tebe, a ono što ti nikada nisam rekao jeste koliko mi značiš brate, koliko te volim, a moglo je drugačije. Tamo gore te čeka deda koji ti je dao ime... Imaćete o čemu da pričate. Za sve što nije bilo kako treba, molim te, praštaj. Skočio bih za tobom dole  - jecao je Janjuš na grobu svog pokojnog brata. 

Ena, Janjuševa bivša supruga, sve vreme je uz njega, a zadrugar se bacio na sanduk pokojnog brata, zbog čega je morala da se umeša i majka, koja je pokušala da urazumi sina, kako bi se sahrana nastavila. 

- Sine, pusti da ispratimo Mihaila - vikala je ona.

Porodica Janjušević zavijena je u crno, a Janjuš je izrazio želju da skoči za bratom u raku.

Podsetimo, telo Mihaila Janjuševića (27), rođenog brata Marka Janjuševića Janjuša, koji je pre dva dana izvršio samoubistvo, sinoć je stiglo u Prijepolje. Ispred porodične kuće okupio se veliki broj ljudi i održalo se bdenje mladiću koji je sebi oduzeo život. Njegovi prijatelji tvrde da se Mihailo udaljio od svih i da danima ni sa kim nije komunicirao, nije odgovarao na poruke i pozive, a niko mu tri dana nije mogao ući u trag. Janjuš sa njim nije bio u kontaktu, odnosno nisu razgovarali, a Mihailo je živeo potpuno drugačiji život od svoja dva brata.

BONUS VIDEO: