JANJUŠ ISPRED POLICIJSKE STANICE: Takmičar "Elite" prvi put u javnosti nakon SAMOUBISTVA rođenog brata Mihaila! (VIDEO)


IZVOR: G. D. / B. P. M. - 26.12.2023 | 17:05


Paparaco portala Republika uhvatio je Janjuša ispred policijske stanice, gde je davao izjavu povodom samoubistva rođenog brata Mihaila!

Foto: republika, ATA Images
JANJUŠ ISPRED POLICIJSKE STANICE: Takmičar "Elite" prvi put u javnosti nakon SAMOUBISTVA rođenog brata Mihaila! (VIDEO)

Takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš napustio je ovaj rijaliti nakon tragične vesti o samoubistvu mlađeg rođenog brata Mihaila Janjuševića, koji se juče obesio. Janjuša smo danas usnimili ispred policijske stanice u opštini Stari grad, gde je dao izjavu povodom ovog tragičnog događaja i uzeo potrebna dokumenta. Veruje se da je uzeo nalog da može da uđe u Mihailov stan i uzme njegove stvari.

Janjuš će se nakon ovoga zaputiti ka Prijepolju, gde će biti sahranjen njegov brat u 12 časova na lokalnom groblju. Nakon izlaska iz policijske stanice, Janjuš se srdačno pozdravio sa policajcima, a kako izveštava reporter sa lica mesta, delovao je prisebno.  POGLEDAJ GALERIJU

Tragična vest o smrti Mihaila Janjuševića, rođenog brata aktuelnog učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, duboko je potresla njegovu porodicu, ali i celokupnu javnost. Detalji o njegovoj smrti za sada su obavijeni velom tajne, ali kako je Republika pisala, njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u Beogradu, nakon što se obesio.

Kako smo već pisali, sahrana će biti u Prijepolju, što je potvrdila njegova porodica, a oglasio se i Janjuš, pa otkrio vreme sahrane:

- Sahrana mog voljenog brata biće sutra u 12h - napisao je Janjuš danas i objavio umrlicu.

Foto: instagram.com/printscreen

Janjuš objavio Mihailovu umrlicu

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO: