ŠOK OGLAŠAVANJE JANJUŠEVE ŽENE: Prekinula ćutnju nakon JEZIVE TRAGEDIJE, izustila samo OVE REČI!


IZVOR: P. R. - 26.12.2023 | 14:25


Ena prekinula ćutnju nakon jezive tragedije, izustila samo ove reči!

Foto: printscreen/instagram.com
ŠOK OGLAŠAVANJE JANJUŠEVE ŽENE: Prekinula ćutnju nakon JEZIVE TRAGEDIJE, izustila samo OVE REČI!

Tragična vest o smrti Mihaila Janjuševića, rođenog brata aktuelnog učesnika "EliteMarka Janjuševića Janjuša, duboko je potresla njegovu porodicu, ali i celokupnu javnost. Detalji o njegovoj smrti za sada su obavijeni velom tajne, ali kako je Republika pisala, njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u Beogradu, nakon što se obesio.

Ena Senić, bivša supruga bivšeg košarkaša, nikada se nije oglašavala za medije dok je Janjuš boravio na imanju u Šimanovcima, te tako ni sada nije želela da komentariše ovu tragičnu vest koja ih je sve zavila u crno.

- Nemojte me zvati, pogotovo ne u ovakvoj situaciji - poručila je besno Ena, odbivši da razgovara, što je razumljivo u ovakvoj emotivnoj situaciji, prenosi Srbija Danas.

Foto: Instagram.com

Ena i Janjuš

Podsećanja radi, nakon tragičnih vesti, Marko Janjušević Janjuš je hitno izveden sa imanja u Šimanovcima, a po izlazu ga je sačekala supruga Ena, koja mu je i saopštila šta se desilo sa njegovim bratom.

Po Janjuša je došla njegova žena i ona mu je saopštila informaciju uz prisustvo produkcije. Janjuš je strašno podneo informaciju, neprekidno je plakao - rekao je izvor sa lica mesta.

Foto: Društvene mreže, youtube.com/Zadruga Official

Janjuš saznao za smrt brata Mihaila

Inače, prema poslednjim informacijama, naložena je obdukcija sa toksikologijom kako bi se utvrdio uzrok njegove iznenadne smrti. Mi smo stupili u kontakt sa Janjuševom porodicom, te smo saznali gde će biti sahranjen Mihailo, koji je pronađen mrtav u svom stanu:

Porodica neće dolaziti u Beograd, telo će biti dopremljeno u Prijepolje, gde će biti i sahranjen - otkrila je Janjuševa tetka za Republiku.

BONUS VIDEO: