SRCEPARAJUĆE USPOMENE JANJUŠEVE MAJKE, SA POKOJNIM SINOM MIHAILOM: Nije mogla ni da nasluti da će presuditi sebi!


IZVOR: Republika/M. I. - 26.12.2023 | 09:34


Fotografije Mihaila Janjuševića sa majkom slamaju srca, ove trenutke želeo je zauvek da pamti.

Foto: Instagram
SRCEPARAJUĆE USPOMENE JANJUŠEVE MAJKE, SA POKOJNIM SINOM MIHAILOM: Nije mogla ni da nasluti da će presuditi sebi!

Rođeni brat učesnika "Elite 7" Marka Janjuševića JanjušaMihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem.

Janjuša su momentalno izveli iz "Elite", pa mu saopštili vest o smrti rođenog brata, nakon čega se on oglasio putem Instagram profila:

Foto: Društvene mreže, youtube.com/Zadruga Official

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

- Da smo se barem zagrili kao nekada kada kada sam te željno čekao videti dok sam igrao u drugoj zemlji, kad sam ti doneo punu torbu slatkiša, tad si me najviše voleo od svih, kad si u dubku prvi put rekao mama tad si jeo smoki i imao 10 meseci, a ja i Boris se smejali, a sad plačemo mili moj. Kako si samo bio nemiran svi te grili, a ja se radovao...Sećam se kad si krenuo u prvi razred samo si se ti slikao sa seširom i ako je bilo zabranjeno i tada si bio najlepši, kako ja to sada nekome da kažem kako ja da ispričam tvoj prvi kontrolni kada nisi imao ni jedan tačan odgovor a svaki je bio tačan.. kako da kažem nekome da sam te najvise voleo...kako da kažem da kad sam te vodio u zooloski vrt imao si 6 godina a ja 16, kako mili moj da ovo preživimo - navodi u objavi.

Mihailo nije često posećivao porodicu, a sa braćom nije uopšte razgovarao, što Janjuša sada posebno izjeda. Međutim, Mihailo je čuvao uspomene sa majkom, pa je iste i delio putem društvenih mreža. POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO: