ANĐELA ČEKA PAKAO, ANITA ĆE MU UNIŠTITI ŽIVOT: Ako smuva Maju Marinković, sprema mu se HOROR!


IZVOR: Republika/M. I. - 26.12.2023 | 02:30


Anita Stanojlović očajna zbog Anđelovog odbijanja, ako završi sa Majom, čeka ga pakao.

Foto: printscreen/RTVPink
ANĐELA ČEKA PAKAO, ANITA ĆE MU UNIŠTITI ŽIVOT: Ako smuva Maju Marinković, sprema mu se HOROR!

Anita Stanojlović Tomić, još uvek zakonita supruga Jovane Tomić Matore, rano jutros imala je seksualni odnos u "Eliti" sa Anđelom Rankovićem, Matorinim bivšim prijateljem. Međutim, ubrzo je usledio hladan tuš - iako joj se činilo da to znači da su sada zvanično u emotivnoj vezi, Anđelo joj je jasno stavio do znanja da sa njom ne planira nikakvu vezu, te da ni u seksualni odnos nije trebalo da se upuštaju.

Naravno, sva dešavanja ispratila je i Ermina Pašović, Matorina dobra drugarica, koja smatra da je Anđelo ispao njen najbolji prijatelj, jer joj je sada u potpunosti dočarao sa kim ima posla:

Foto: youtube.com/pink.rs

Ermina Pašović, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

 

- Ja sam to svakako znala! Smatram da je Anđelo ispao Matoroj jako dobar prijatelj, jer joj je dočarao sa kim ima posla - u dahu priča Ermina i dodaje:

- Navijam da Đedović bude jako pametan i da kao potrčke postavi Maju i Anđela, jer će onda pop*zdeti Anita i uništiti mu sve stvari, a znamo kako je on pedantan što se toga tiče! Svakako, bilo je za očekivati. Šta je Anita očekivala?! Samo što mu nije sama raspakovala i pop*šila! - govori Ermina za Pink.rs.

Ermina je uverena da će Anđelo i Maja Marinković završiti zajedno i da od njegove veze sa Anitom nema ništa, jer je samo želeo da se poigra sa njom, pokaže pravo lice i šutne je, ali da je Anita sama kriva za ono što joj se događa, s obzirom da se sama nudila Rankoviću.

BONUS VIDEO: