MARKA MARKOVIĆA SKINULI, PA GA VEZALI ZA STOLICU: Procurio privatni snimak bivšeg zadrugara, ovo voli da radi u četiri zida!


IZVOR: Republika/M. I. - 22.12.2023 | 13:30


Najnovije fotografije golog Marka Markovića izazvale su totalnu pometnju na društvenim mrežama.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
MARKA MARKOVIĆA SKINULI, PA GA VEZALI ZA STOLICU: Procurio privatni snimak bivšeg zadrugara, ovo voli da radi u četiri zida!

Bivši zadrugar Marko Marković doputovao je ovog vikenda iz Crne Gore u Beograd, a mnogi fanovi rijalitija "Elita" pomislili su da će se uskoro useliti u Belu kuću. Međutim, Marko je došao iz drugog razloga u Beograd. 

Naime, bivši zadrugar je obradovao svoje fanove, naročito ženski deo publike, novim fotografijama na Instagramu, gde je najavio spot, u kom je učestvovao, a koji će tek ugledati svetlost dana.

Marković je u jednom momentu bio go, vezan za stolicu, a oči su mu bile prekrivene crnom trakom, dok je na drugoj fotografiji bio na krevetu.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Ove eksplicitne fotografije izazvale su lavinu reakcija, a komentari neprestano pljušte. Marko Marković važi za poprilično mirnog momka, kakvim se predstavljao u Zadruzi, a očigledno je veoma profesionalan, pa mu nije problem da se opusti i razgoliti, za potrebe spota.

Inače, Marković je nedavno pričao o ljubavnom trouglu Jovane Tomić Matore, Anite Stanojlović i Anđela Rankovića.

- Nisam iznenađen, jedan sam od učesnika koji je ostavio traga, nisam iznenađen što me spominju, očekivao sam to u neku ruku. Anita mi deluje kao i prošle godine, nisam iznenađen njenim postupkom u bilo kom smislu. Kao da gledam, da ne kažem reprizu "Zadruge 6", ali dosta sličnih stvari. Smatram da njima može da prija što su imale priče sa mnom, a ne ja sa njima - rekao je Marko u emisiji "Porodice Elitnih" i dodao:

- Moram da kažem da kažem da sa Anitom nisam bio u vezi, više smo bili u kombinaciji, nismo se ni poljubili, a da li bih ponovio? Nijednog sekunda ne bih ponovio. Pazi, ja realno pričam, neko je bio učesnik, kao da sam gledalac, da vidiš dve osobe koje se prvi put vide i isto veče kako smo ušli, da bude krevet pored mene i da uđe u krevet kod mene. Danas ima svega i svačega, ali da mi je bilo malo čudno, bilo mi je. 

BONUS VIDEO: