NOVI UDARAC ZA MATORU: Brutalno isponižavana u programu uživo, bivša zadrugarka NIJE BIRALA REČI!


IZVOR: Republika/A.N. - 21.12.2023 | 22:55


Milica Veselinović žestoko isprozivala Matoru!

Foto: TV Pink/printscreen
NOVI UDARAC ZA MATORU: Brutalno isponižavana u programu uživo, bivša zadrugarka NIJE BIRALA REČI!

Tokom emisije "Pitam za druga", voditeljka Anastasija Buđić postavila je pitanje Milici Veselinović koje je izazvalo pravu buru reakcija. Milica je iskoristila priliku da progovori o gorućim temama u rijalitiju "Elita", pružajući uvid u dešavanja koja intrigiraju publiku.

Jedna od tema koju je Milica dotakla bila je propali brak između Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore. Njen iskren i direktno izražen stav ostavio je sve prisutne bez daha. Bez ustručavanja, Milica je iznela svoje mišljenje o njihovom odnosu, posebno ističući svoje viđenje Matorine uloge u celoj situaciji. Otvoreno je progovorila o njihovom prijateljstvu, ili tačnije, nedostatku istog, što je izazvalo žestoke reakcije kod publike.

Njen oštar, ali iskren pristup, definitivno je doprineo da se ova tema istakne u emisiji, a Milica je još jednom potvrdila svoju reputaciju osobe koja nema dlake na jeziku.

- Anita je znatiželjna, želela je sve to u nekom trenutku, ali je želela lep i lagodan život. Matora je devojke dobijala lako, preko stomaka, donesi, prinesi, spremi, a napolju novcem. Kome god da je bila prijatelj, Matora je svakog izdala... S mnogima je bila okej, pa i sa mnom, ja joj se nešto poverim, a onda ona ispriča to okolo... Smatram da mi Matora nikad nije ni bila prijatelj - govorila je Milica.

Foto: REDTV Printscreen

Milica Veselinović

Inače, tokom prethodne rijaliti sezone Milica i Anita su imale jako turbulentan odnos zbog Marka Markovića, jer su obe želele da bude sa njim, a pretpostavlja se da bi i u "Eliti" imale svađe sa Anđelom jer se Milici tokom veze sa Ajdarpašićem pripisivalo da baca oko na Rankovića.

BONUS VIDEO: