ANITA I ANĐELO HITNO NAPUŠTAJU BELU KUĆU: Odluka saopštena uživo u programu, Matora KIDA KOSU!


IZVOR: P. R. - 19.12.2023 | 08:20


Šok-obrt na imanju u Šimanovcima!

Foto: Pink
ANITA I ANĐELO HITNO NAPUŠTAJU BELU KUĆU: Odluka saopštena uživo u programu, Matora KIDA KOSU!

Tokom prethodne večeri u rijaliti programu "Elita" održan je još jedan izbor potrčaka, a vođa Marko Đedović je doneo odluku o tome ko će narednih sedam dana boraviti u izolaciji. Spekulacije su trajale danima, ali kada je Đedović izabrao Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića, postalo je jasno da će ova nedelja biti i više nego uzbudljiva.

Kako su njih dvoje već danima unazad glavna tema gotovo svih dešavanja na imanju u Šimanovcima, Đedović je istakao da je odlučio da ih izabere jer bi bilo van pameti staviti nekoga drugog.

Neću ja previše da filozofiraM. Sumanuto je da bilo šta da pričam, oni su sami i seli jedno pored drugog, a van svake pameti bi bilo da stavim nekoga drugog. Ovonedeljni potrčci su bivša kuma Anita i bivši najbolji drug Anđelo. Oni se sviđaju jedno drugom, a Matora mora što više toga da vidi i brže će joj proći - rekao je Đedović.

Foto: printscreen/RTV PINK

Anđelo i Anita Elita

Ja sam i očekivala do nekle, a iskreno Marija mi je čak i rekla, ali znam da Jovane ne može da utiče na to. Dešavaće se isto kao što se dešava i ovde. Ne mogu da kažem da sam zaljubljena ali da mi se sviđa, sviđa mi se - dodala je Anita.

Očekivano i tradicionalno, ali uvek me je Mića stavljao, sada me ja Marko stavio. Očekivano sve. Uvek je zanimljivo kada je neko zaljubljen u tebe, a ja ću nju tek da savetijume, ali tek sam ušao. Svašta se izdešavalo i ima vremena za sve - dodao je Anđelo.

Foto: printscreen/RTV PINK

Matora Elita

Anita je zaljubljena u Anđela, i nije iskrena, to je to sa njene strane, a ja sam bila za to da budu u izolaciji - rekla je Matora, međutim, vidno uznemirena.

Omiljena osoba je Matora - rekao je Marko.

BONUS VIDEO: