PODIVLJALA MATORA SKOČILA NA ANITU UŽIVO U PROGRAMU: Emisija hitno prekinuta! (VIDEO)


IZVOR: P. R. - 15.12.2023 | 15:30


Jovana Tomić Matora doživela pomračenja uma zbog flertovanja Anite Stanojlović i Anđela Rankovića!

Foto: prtinscreen/RTV Pink
PODIVLJALA MATORA SKOČILA NA ANITU UŽIVO U PROGRAMU: Emisija hitno prekinuta! (VIDEO)

 

 

Tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka" u rijalitiju programu "Elita", Jovana Tomić Matora skočila je na svoju još uvek zakonitu suprugu, Anitu Stanojlović, te je u naletu besa gađala i uputila joj niz gnusnih psovki i uvreda, dok ju je ona samo nemo gledala.

- Znam da sam najlepša, tako se i osećam. Dve godine zaredom sam izabrana za misicu ovde - smeškala se Stanojlovićeva, što je očigledno poprilično razbesnelo Tomićevu.

- J*bem li ti mamu ku*vino, ku*vo raspala! J*bem li te u usta ja ta žvalava... Nećeš biti srećna, jer ne voliš! Da mi se smeješ ovako u facu, da se sladiš celu noć - brecala se Matora, dok je Ša pokušavao da je smiri. POGLEDAJ GALERIJU

- Da li ti je žao što Anđelo nije bio ovde za vreme izbora za mistera, jer znaš da bi on pobedio sigurno - pitao je Milan Milošević Anitu.

- Rekla sam da mi je žao što nije bio tu kada smo navodili ko je savršen muškarac u "Eliti", izabrala bih njega da je bio tu, ali pošto nije bio tu, nisam izabrala - istakla je mlada starleta, zbog čega je Matora ustala i gađala je prvim predmetom koji je dohvatila pod ruku.

Foto: prtinscreen/RTV Pink

Matora gađala Anitu Elita 7

- J*bem te u usta, znaš?! Je l' se smeješ, ku*vo?! Je l' ti drago za sve što se večeras dešava, je li, ku*vo? Pitam te, ološu jedan! Sad odgovaraš, a ja kad te pitam kako je bilo, ne možeš da me ispoštuješ za neke stvari... Ne možeš da kažeš ništa, je li - drala se Matora dok su je cimeri držali kako ne bi fizički nasrnula na svoju bivšu partnerku i tako prekršila najstrožije pravilo Velikog šefa.

BONUS VIDEO: