OSVANULA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O MILJANI KULIĆ: Nastao muk u Beloj kući, svi u šoku!


IZVOR: P. R. - 12.12.2023 | 19:35


Kontroverzna učesnica Elite sve priznala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OSVANULA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O MILJANI KULIĆ: Nastao muk u Beloj kući, svi u šoku!

Aktuelna učesnica "Elite", Miljana Kulić, poznata u javnosti po svojim kontroverznim nastupima, ponovo je bila u centru pažnje u današnjoj debati. Ona je, na iznenađenje svojih cimera, ali i gledalaca, priznala da je varala u emotivnom odnosima, što je uradila i Nenadu Macanoviću Bebicu sa Lazarom Čolićem Zolom.

- Mene je pravario moj dečko dok sam ja plakala. MOže da se oprosti ali ne može da se zaboravi. Ljudi sebe ponižavaju na taj način. mene je Zola prvi prevario, i ja sam protiv toga. Dogodilo mi se da pravarim Bebicu sa Zolom - rekla je Miljana.

- Napokon se slažem sa Miljanom, ali njena dela govore drugačije - dodao je Zola.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita Zadruga 7

- Ja ne bih praštala niti dozvolila to, sebe sam dovela do dna jer sam praštala. Ja se ovde igram sa rijalitim igračima, jer sam opraštala sve, sada mi ne pada na pamet to da radim. Ja sam samo Zoli praštala prevare - istakla je Kulićeva.

Podsećanja radi, kontroverzna učesnica rijaliti programa "Elita", Miljana Kulić, nedavno je ponovo doživela emotivni brodolom pred kamerama, te od nemoći počela da doziva majku Mariju kako bi došla po nju i odvela je kući.

Mama, ako me čuješ... Zovi sve advokate kako znaš i umeš da me izvadiš odavde! Molim te, angažuj doktorku Miru i apsolutno sve, znači kako znaš i umeš, samo da me izvučeš odavde! Zovi ljude, mama, istog tretnuka, preklinjem te, mamice, molim te... Izvini što te nisam poslušala, molim te, oprosti me, pod hitno dođi po mene - jecala je Miljana neprestano, hvatajući se za glavu i čupajući kosu.

BONUS VIDEO: