DISKVALIFIKOVANI UČESNICI ELITE NA OKUPU! Pobegli iz rijalitija, pa organizovali SUSRET, nikome nije jasno o čemu je reč!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.12.2023 | 10:15


Ovaj susret diskvalifikovanih učesnika Elite sve je bacio u rebus.

Foto: printscreen
DISKVALIFIKOVANI UČESNICI ELITE NA OKUPU! Pobegli iz rijalitija, pa organizovali SUSRET, nikome nije jasno o čemu je reč!

Adam Đogani je iznenada napustio rijaliti "Elitu", a o razlozima se trenutno samo nagađa.

Dalila Dragojević se izlanula u svom TikTok lajvu, a Veliki šef je sada učesnicima poslao pismo, kojim ih je obavestio o Adamovoj diskvalifikaciji, pa saopštio kakve će posledice i sankcije snositi zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija:

Foto: republika, youtube.com/RTV Pink Official, Shutterstock

 

 

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Adam Đogani diskvalifikovan. On će na osnovu Ugovora koji je potpisao snositi kaznu od 50.000 evra zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija, a TV Pink će ga tužiti shodno tom Ugovoru - glasilo je pismo Velikog šefa.

Adam se oglašavao samo putem Instagram profila, a njegova najnovija fotografija posebno je privukla pažnju. Naime, on se sastao sa još jednom diskvalifikovanom učesnicom, Irinom 2Hot, a koji je bio razlog njihovog susreta - ostaje nam samo da nagađamo.

Foto: instagram.com/printscreen

Adam Đogani i Irina 2Hot

 

BONUS VIDEO: