SLOVENKA PLAČE PO CEO DAN ZBOG CARA: Ne može da dođe do trudne Aleks, kad je pozove ON SE JAVI na telefon!


IZVOR: Republika/A.N. - 22.11.2023 | 13:15


Majka pobednice "Zadruge 6" strahuje da neće imati priliku da vidi svoju unuku!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
SLOVENKA PLAČE PO CEO DAN ZBOG CARA: Ne može da dođe do trudne Aleks, kad je pozove ON SE JAVI na telefon!

Aleksandra Nikolić otkako se pomirila sa Filipom Carem boravi kodnjega u Hrvatskoj, gde planira i da se porodi u aprilu. Međutim, njega mama Slovenka očajna je i svaki dan plače jer nije pored trudne ćerke, a i kontakt su smanjile jer tašta nema lepo mišljenje o Filipu. 

- Aleks neće dolaziti u Beograd, ima lekara u Crikvenici koji je super i koji joj vodi trudnoću. Naglašeno joj je da nije pametno da putuje i da mora da miruje što i čini. Slovenka je očajna, prvo što se Aleks vratila u Hrvatsku, drugo jer neće da dolazi u Beograd. One imaju smanjen kontakt jer je Slovenka protiv Cara i ne podnosi ga. Svaki dan plače, kaže da unuče neće videti osim preko videa. Ko zna kad će Aleksandra da dođe... Slovenka u Crikvenicu neće, ni da čuje, uopšte neće da vidi Filipa. Ona da mu oprosti ćerkine suze - govori za Star Slovenkina komšinica. 

- Slovanke ne može da pređe preko toga što je Car radio nedavno trudnoj Aleksandri. Žao mi je što joj je ćerka odlučila da oprosti Caru i da ode kod njega. On vrši manipulaciju, Aleksandrina majka kaže da oseća da joj dete nije srećno i to je jako boli - dodaje Slovenkin komšinica. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Nikola Mutić

Slovenka Nikolić, Aleks i Car

- Zvala je nedavno Aleksandru i javio se Filip na njen telefon, ona je rekla da joj treba ćerka, a on joj je rekao da spava i da će je nazvati, nije joj se javila toga dana, te ona sumnja da joj Car noje ni rekao da je zvala. Teško da će ikada zet i tašta da izglade odnose, a ono što Slovenku plaši jeste da on ne okrene potpuno Aleks protiv nje i da ona nema priliku da poljubi unuku - zaključuje izvor za Star. 

BONUS VIDEO: