Kija: Sloba me je ostavio bez dinara!


IZVOR: Republika - 11.03.2018 | 11:44


Majka Teodore Džehverović Gordana iznela je svoje mišljenje o braku Kije Kockar i Slobe Radanovića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kija Kockar

- Ja sam bila na njenoj strani na početku, nisam podržavala to što se dešavao.Kada sam ušla počela sam da menjam mišljenje o samom činu braka. Došli smo do zaključka da je njena uvek bila zadnja i da u tom braku on nije mogao da se izbori za svoj glas i svoj stav. Oni su pokazali da nemaju tu slogu u braku i ovde pokazuju da nisu bili tolerantni jedan prema drugome. Ja dolazim do zaključka da je ona vrlo ambiciozna i da ona radi kao želi i on ako iznese mišljenje, iznese, njena je zadnja u tome2, objasnila je Gordana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gordana Džehverović

Kija je rekla:

- Ja nisam pokorna žena, on je bio u vezi, ali nije tačno da nije mogao da iznese svoje mišljenje, naravno da ima svoje mišljenje. Ja sam i te kako želela da on bude muškarac, ali ne takav koji će da mi brani nešto, meni se muškost pokazuje na drugi način kada se brineš o svojoj porodici, kada se oženiš tvoja porodica je primarna. On je ušao ovde, mene je ostavio bez dinara. Sad, ja sam imala jer sam zaradila!, a šta bi bilo da nisam imala?

Sloba je slušao sve ono što je Kija pričala i kipteo u sebi, pa je u jednom trenutku prokomentarisao da žali što je bio sa njom u braku.