DRAMA U PORODICI STANOJLOVIĆ: Majka terala Anitu iz kuće, da joj ne bi zavela MLAĐEG DEČKA, isplivali SVI DETALJI!


IZVOR: Republika/M. I. - 13.11.2023 | 22:30


Otkrivena najmračnija tajna porodice Stanojlović, ovo je Anita pokušala da sakrije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram
DRAMA U PORODICI STANOJLOVIĆ: Majka terala Anitu iz kuće, da joj ne bi zavela MLAĐEG DEČKA, isplivali SVI DETALJI!

Marko Đedović sinoć je bio na intervjuu kod Darka Tanasijevića, gde je iskreno komentarisao odnos Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, a onda je rešio da razveže jezik i oplete po Anitinoj majci, čiji je prljav veš izneo u sinoćnjoj emisiji.

Đedović je otkrio šta se dešava u njohovoj kući i kako tretiraju Anitino dete: POGLEDAJ GALERIJU

- Da dođe mama privatno da živi da bi ku*avela mogla da se roka u privatnom stanu jer čuva svoje unuče, na Matorin obraz, na Matorina leđa. Ali tu dolazi i bata isteran sa Vojne akademije, a onda i bata i mama i dete svi Matoroj na grbaču. Bata da radi kod Matore i da mu se daje plata i da studira. Ja bih joj je*ao majku da sam ovo znao napolju, je*ao bih joj majku. Tamara je predamnom pomenula predbračni ugovor, ja gledam šta će joj kad je kupila stan pre dve, tri godine. Kunu se u dete kao da je kilo šećera i treba da ga oduzmu. Ja znam da dete ima histerične napade i ujeda kao kuče. Keruša majka. Juče je Matoru pokušala da zavadi sa produkcijom, vidi na koju seljačku patetičnu priču - rekao je Marko.

- Šta znaš o odnosu Anite i njene majke? - pitao je Darko

- Da ima je*ača mama 1994. godište i tera Anitu da joj mamin dečko ne gleda u du*e. Neki ljudi rade za 500 evra mesečno. Gde su stvari koje joj je mama kupila, gaće, garderoba? Stare gaće i jakne, to je donela - rekao je Marko.

BONUS VIDEO: