"BIO JE OMAĐIJAN, TRAŽIO JE POMOĆ!" Otkrivena mračna tajna Kulića, ovako su Miljana i Marija imale kontrolu nad Bebicom!


IZVOR: Republika/M. I. - 06.11.2023 | 22:15


Majka Nenada Macanovića Bebica otkrila kako je Bebica imao omađijan, nije mogla da prepozna sina.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com
"BIO JE OMAĐIJAN, TRAŽIO JE POMOĆ!" Otkrivena mračna tajna Kulića, ovako su Miljana i Marija imale kontrolu nad Bebicom!

Slavica Macanović, majka Nenada Macanovića Bebice, progovorila je o njegovoj vezi sa Miljanom Kulić, kao i životu sa Kulićima, pa priznala da joj je sin bio omađijan:

- Nenad je tamo otišao jer se stvarno zaljubio u nju, a uslov da se vrati kod nas bio je da se vrati sam. Nije hteo zbog nje, zato je ostao, a ne njihove priče, zbog ovoga, onoga. Samostalan je i samostalno radi od 2014. godine, nije vezan ni za mamu, ni za tatu. Samostalno je uvek zarađivao i privređivao, odvojio se sa svojom firmom 2014. godine i zatvorio je firmu kada je upoznao Miljanu i otišao za njom. Desilo se šta se desilo, najbitnije je da je dete došlo kući.

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

Na pitanje kako komentariše spekulacije da su mu Kulićke bacile crnu magiju, o čemu je i sam Nenad pričao u "Eliti", Nenadova majka kaže:

- Nisu to ni gluposti, ni bapske priče. Bio je omađijan! Ne bismo ništa krenuli, da jedan čovek nije došao do telefona moje ćerke i rekao:"Ljudi, pomozite čoveku". Kada pogledam, vidim, čovek traži pomoć, jer ono nije bio Nenad - on je društven, pun humora, inteligentan, vredan, nema šta ne zna. Uputio nas je taj čovek gde da mu pomognemo, mi smo otišli i taj čovek je promašio za dvadesetak dana... Kada nas je Nenad nazvao i rekao:"Dođite po mene". Taj čovek je uradio šta je uradio, rekao je da ga dve osobe vuku za nos, da će on, kada dođe sebi, doći kući, tako je i bilo - rekla je Bebicina majka za Pink.

Foto: E-stock, TV Pink/printscreen

 

 

BONUS VIDEO: