OVDE SE KUJU SVI PLANOVI ZA ELITU: Zavirite u dobro čuvanu kancelariju Milice Mitrović, sve se dešava POD VELOM TAJNOSTI (FOTO)


IZVOR: P. R. - 03.11.2023 | 09:20


Ovu prostoriju niste dosad mogli da vidite!

Foto: ATAImages
OVDE SE KUJU SVI PLANOVI ZA ELITU: Zavirite u dobro čuvanu kancelariju Milice Mitrović, sve se dešava POD VELOM TAJNOSTI (FOTO)

Milica Mitrović, jedna od najuticajnijih ljudi na ružičastoj televiziji, zajedno sa suprugom Željkom Mitrovićem, otkriva kako izgleda njena kancelarija u zgradi Pinka na Dedinju. Iako je poznato da se Milica pita za gotovo sve što se tiče rijalitija "Zadruga" i sada "Elite", ona se ne ističe u prvi plan, već svoje obaveze obavlja iza kulisa.

U skladu sa svojim odgovornostima, Mitrovićka često provodi dosta vremena u svojoj kancelariji gde su se sklopili najveći rijaliti ugovori, održani brojni važni razgovori i smišljeni planovi i programi za ružičastu televiziju. Međutim, iako je u pitanju epicentar svih dešavanja, kancelarija je veoma skromna, sa jednostavnim nameštajem u roze i beloj boji i bez suvišnih detalja i dekoracije.

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Milica Mitrović instagram

Inače, uz Milicu u njenom kutku često se može videti i njen ljubimac, čivava Lusi, koja prati svoje vlasnike na njihovim putovanjima i neretko je zvezda na društvenim mrežama. Nedavno su Milica, Željko i Lusi bili u Monaku, gde je čivava Lusi uživala u luksuznom hotelu, posedovala poseban krevetić za sebe, kao i pažljivo biranu hranu i flaširanu vodu za piće.

 

 

BONUS VIDEO: