MAJA MARINKOVIĆ ZAVRŠILA SA OŽENJENIM BIZNISMENOM U ITALIJI: Otkrivamo koji je BIVŠI ZADRUGAR sa starletom na putovanju!


IZVOR: Republika/O. B. - 16.10.2023 | 14:47


Maja Marinković nije sama na putovanju!

Foto: Instagram.com printscreen, Pixabay.com
MAJA MARINKOVIĆ ZAVRŠILA SA OŽENJENIM BIZNISMENOM U ITALIJI: Otkrivamo koji je BIVŠI ZADRUGAR sa starletom na putovanju!

Najpoznatija starleta Maja Marinković ponovo je napustila Srbiju i uputila se ka Italiji, a kako saznajemo, navodno je otišla sa bivšim zadrugarom, koji iza sebe već ima jedan veliki medijski skandal.  POGLEDAJ GALERIJU

Naime, Marinkovićeva svakodnevno objavljuje fotografije sa destinacija i znamenotosti, a kako saznajemo, sa njom je i Edis Fetić, bivši zadrugar koji je već prošao proces razvoda tokom rijalitija zbog starlete Dragane Mitar

Foto: Instagram.com printscreen

Edis Fetić Instagram

Edis se takođe nalazi u Italiji, odakle i on objavljuje svakodnevno fotografije i storije. Mnogi su pomislili da je u pitanju još jedna afera Marinkovićeve.

Međutim, za sada se ni Maja, ni Edis nisu oglasili ovim povodom, ali na društvenim mrežama kruže ironični komentari da je baš slučajnost da su isto vreme, na istim mestima njih dvoje. 

BONUS VIDEO: