NI KRNJAČA, NI CRIKVENICA! Evo gde trenutno ŽIVI trudna Aleks Nikolić - preselila se u novi stan nakon SKANDALA sa Carem! (PAPARACO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 11.10.2023 | 23:45


Trudna Aleksandra Nikolić uhvaćena sa svojom drugaricom Anom Spasojević, otkriveno gde sada živi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
NI KRNJAČA, NI CRIKVENICA! Evo gde trenutno ŽIVI trudna Aleks Nikolić - preselila se u novi stan nakon SKANDALA sa Carem! (PAPARACO)

Trudna Aleksandra Nikolić juče je podelila stori na svom Instagram profili i otkrila svojim pratiocima da je pobegla iz Beograda i da mir trenutno pronalazi u Vrnjačkoj Banji.

Pre nego što je otišla u Vrnjačku Banju, ekipa emisije "Paparazzo lov" usnimila je u zoološkom vrtu "Vrt dobre nade" u našoj prestonici i to sa drugaricom Anom Spasojević, koja joj pravi društvo u ovim trenucima. POGLEDAJ GALERIJU

Ekipa pomenute emisije pratila ju je nakon ove posete, a Aleks je prvo sa Anom otišla do prodavnice, a potom do stana u Bulevaru kralja Aleksandra, koji je izgleda iznajmila. Podsetimo, Aleks je pre toga živela sa svojom majkom u Krnjači, a potom ponela sve stvari u Crikvenicu, odakle se iselila nakon skandala sa Carem.

Foto: ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

Aleks i Car

Nikolićeva je danas šokirala pratioce. Naime, Filip Car je držao uživo prenos na mreži TikTok, a u jednom trenutku oglasila se Nikolićeva u komentarima, što nikome nije moglo da promakne. 

- Jeste, divan dečko - napisala je ona, a fanovima nije baš najjasnije da li je bila ironična, pa su zbog toga i mišljenja podeljena.

Mnogi njeno oglašavanje smatraju kao dovoljno dobar dokaz da su se Car i ona pomirili jer da nije tako, verovatno se ne bi ni javljala, dok drugi smatraju da je ovo bila ironija i da je u njegov TikTok "lajv" ušla samo kako bi ga provocirala. 

BONUS VIDEO: