"SVI BIVŠI BI DA ME TEŠE" Stanija potvrdila da je ZAUVEK šutnula Asmina - prsten završio u VERENIČKOJ KOLEKCIJI!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 11.10.2023 | 23:25


Stanija Dobrojević se oglasila nakon konačnog raskida sa Asminom Durdžićem!

Foto: ATAImages, Shutterstock
"SVI BIVŠI BI DA ME TEŠE" Stanija potvrdila da je ZAUVEK šutnula Asmina - prsten završio u VERENIČKOJ KOLEKCIJI!

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević šutnula je Asmina Durdžića za sva vremena, iako mu je dala drugu šansu. On se oglasio na Instagramu i objavio da je došao kraj.

- Iako sam se borio svim silama da dokažem istinu, ne vredi, pobedili ste! Stanija me je definitivno ostavila! Nadam se da ste sada srećni, zlobnici - jadao se uvređeni Asmin.

Sada se Stanija oglasila i otkrila da je odluka konačna.

- To je definitivno i zvanično! Naš poslednji razgovor sigurno nije protekao mirno, to vam je jasno. Ne postoji više nikakve šanse - na "bloku" je, ne želim da ga čujem! Želim da se ogradim od čitave priče, ne želim da dajem izjave, a on nek se tera tamo sa svima njima i oni međusobno - priča Stanija i dodaje:

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Privatna arhiva, Pixabay.com

Stanija i Asmin

- Našla sam se slučajno u svemu ovome nedužna. To je između njih sada, ja više nemam šta da kažem. Prsten je u kolekciji gde je i ostalo prstenje od momaka koji su me verili ranije.

Majci i bratu tek treba da kaže kako stoje stvari, a otkrila je i da joj se javljaju bivši.

- Nisam još pričala sa njima, ovde sam sa drugaricama, na skrivenom mestu (smeh). Kada biste ovo mogli da snimite i uslikate... (smeh). Vidim da su me već spojili sa novim frajerom, to nije istina. Svi bivši bi da me teše, javljaju se, takođe i neki oženjeni koji kažu:"Pa, što si njemu dala šansu, kada sam ja oženjen, ali više dobrostojeći, mogao sam mnogo više da ti pružim u životu" (smeh) - priča Stanija za "Pink.rs", pa otkriva da li je u pitanju Marko Marković:

- Ne, nije... On nije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija i Marko

BONUS VIDEO: