NOVO JAVNO PONIŽENJE TRUDNE ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Nakon pomirenja sa Carem, usledio HLADAN TUŠ, Maja Marinković ponovo umešala prste!


IZVOR: Republika/M. I. - 11.10.2023 | 22:20


Maja Marinković ne prestaje da "zagorčava" život Aleksandri Nikolić, nakon pomirenja sa Carem, usledio novi šamar realnosti.

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic
NOVO JAVNO PONIŽENJE TRUDNE ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Nakon pomirenja sa Carem, usledio HLADAN TUŠ, Maja Marinković ponovo umešala prste!

Aleksandra Nikolić nedavno je otkrila u medijima, nakon raskida sa Filipom Carem, da je u drugom stanju i da nosi devojčicu, koja bi trebala da se rodi u aprilu mesecu. Filip i Aleksandra su žestoko ratovali preko društvenih mreža i medija, kad se saznalo da ju je on varao sa Majom Marinković, ali su zbog svoje ćerke koja treba da se rodi odlučili da spuste loptu i da održe mir, koliko god da je to moguće. 

Međutim, izgleda su odnosi između Aleks i Cara mnogo bolji nego što je bilo ko očekivao i to u rekorno kratkom periodu. Naime, Filip je držao uživo prenos na mreži TikTok, a u jednom trenutku oglasila se Nikolićeva u komentarima, što nikome nije moglo da promakne. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, ATA Images

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Jeste, divan dečko - napisala je ona, a fanovima nije baš najjasnije da li je bila ironična, pa su zbog toga i mišljenja podeljenja.

Odmah nakon vesti o pomirenju Aleksandre i Cara, oglasila se i Maja, koja je porukom na Instagramu "pecnula" Nikolićevu, u svom stilu:

- Jake žene ne igraju na kartu žrtve, ne traže tuđe sažaljenje i pomoć. Jaka žena ustane i dobije ono što je zacrtala - glasio je citat na Majinom profilu.

Foto: instagram.com/maja_marinkovic_official

Maja Marinković

 

BONUS VIDEO: