MAJA U ŠIMANOVCE DONOSI POKLON CARU: Starleta iz Pariza spremila specijalno iznenađenje za susret sa njim!


IZVOR: Republika/A.N. - 02.10.2023 | 05:45


Marinkovićeva šokirala objavom na društvenim mrežama, kako li će reagovati trudna Aleks?

Foto: ATA Images
MAJA U ŠIMANOVCE DONOSI POKLON CARU: Starleta iz Pariza spremila specijalno iznenađenje za susret sa njim!

Maja Marinković se ponovo oglasila iz Pariza putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, zbog čega mnogi smatraju da je Aleksandra Nikolić i Filipu Caru uputila novu provokaciju.

Naime, Maja Marinković je nakon raskrinkavanja Filipa Cara otiša na odmoru u Pariz, koji je više puta najavljivala da je isplanirala, a prelepim kadrovima iz grada ljubavi oduševljava sve svoje pratioce, ali i dodatno podiže prašinu u javnosti.  POGLEDAJ GALERIJU

Bivša rijaliti učesnica i starleta danas je pokazala svojim pratiocima šta je kupovala u Parizu, a pored kozmetike, i odevnih predmeta pažlju su pruvukle dve plišane igračke. Radi se o plavoj i roze igrački, koje je postavila na svoj krevet da se ljube. Mnogi su ovo povezali sa čuvenim lemurima, kako se nazivaju grupe Maje i Cara, ali i kako su oni jedno drugom tepali. 

Poznato je da će se Maja i Car suočiti javno prdd kamerama u emisiji "AmiG Show" i javnosti dati odgovor na mnoga pitanja, a možda će baš i ovo biti neka od tema o kojima će njih dvoje razgovarati. Ostaje da saznamo da li će Maja doneti plišanu igračku Caru i pokloniti mu pred kamerama, jer kako se komentariše, svi smatraju da je ovo za njega. 

Foto: printscreen/RTVPink, ATA Images, youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car

BONUS VIDEO: