CARU ĆE PASTI MRAK NA OČI KAD JE VIDI: Pojavile se NOVE FOTKE Aleksandre Nikolić o kojima svi bruje, VIŠE NE LIČI NA SEBE zbog OVOGA!


IZVOR: Republika/O. B. - 24.09.2023 | 18:30


Aleksandra Nikolić napravila transformaciju nakon raskida sa Filipom Carem!

Foto: ATAImages, Pixabay.com
CARU ĆE PASTI MRAK NA OČI KAD JE VIDI: Pojavile se NOVE FOTKE Aleksandre Nikolić o kojima svi bruje, VIŠE NE LIČI NA SEBE zbog OVOGA!

Pobednica ,,Zadruge 6" Aleksandra Nikolić ponovo je sve iznenadila promenom, nakon raskida sa Filipom Carem. Naime, kako je Republika prva objavila, Aleks i Car raskinuli su nakon što je ona saznala za prevaru. 

Foto: ST/Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli

 

Nikolićeva se potom vratila u Srbiju, te je započela samački žvito. Od raskida sa Carem imala je nekoliko promena imidža, a sada je usledila i još jedna. Naime, na Instagram profilu Aleksandra je upravo objavila da je promenila kako frizuru, tako i boju kose, a komentari su se samo nizali jedan ispod drugog:

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

 

- "Svaka žena procveta nakon raskida", "Nek vidi šta je Car izgubio", "Aleks prelepa si" - bili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, Aleksandra i Car su započeli zajednički život u Crikvenici. Međutim, njihova bajak nije dugo trajala, oni su raskinuli, te mnogi misle da neće doći do pomirenja. 

BONUS VIDEO: