PRIPREMA ENU ZA NOVU JAVNU PREVARU: Janjuš priznao da će sa Aneli preći GRANICU PRIJATELJSTVA, evo dokle je spreman da ide!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.09.2023 | 19:30


Janjuš pokušao da se "opere" od javnih afera, pa otkrio koliko daleko će ići sa Aneli.

Foto: ST/D. KADIĆ, instagram.com
PRIPREMA ENU ZA NOVU JAVNU PREVARU: Janjuš priznao da će sa Aneli preći GRANICU PRIJATELJSTVA, evo dokle je spreman da ide!

Marko Janjušević Janjuš poznat je kao jedan od najvećih rijaliti zavodnika svih vremena, a Maja Marinković i veza sa njom koštala ga je braka.

Janjušević se razveo sa suprugom Enom, a pre samo nekoliko meseci, ona mu je oprostila javnu prevaru i dala mu drugu šansu, sa kojom se Janjuš već sada kocka.

Naime, on se zbližio sa Aneli Ahmić, sa kojom provodi sve više vremena, a planiraju i odlazak na Rajsko ostrvo, gde će imati priliku da se osame i iskreno porazgovaraju o svemu.

Foto: Instagram.com

Ena Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

Iako mnogi smatraju da će Janjuš ponovo prećši granicu i prevariti suprugu, on se odmah ogradio i otkrio šta je ove godine drugačije i da jedino se*sualni odnos predstavlja prevaru:

- Ja sam rekao, meni je ove godine prevara samo ako imam se*s sa nekom devojkom, sve ostalo mi nije prevara. Nemam ja 12 godina, da se tu držim za ruku sa nekom, samo ako imam se*s, to se može računati kao prevara - izjavio je Janjušević.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

BONUS VIDEO: