OVAKO JE ANELI PRIČALA O VRANJEŠU: Učesnica "Elite" uhvaćena u aferi sa fudbalerom, javno ga raskrinkala


IZVOR: P. R. - 07.09.2023 | 13:40


Aneli Ahmić iznela šok detalje o Ognjenu Vranješu, s kojim se uhvaćena u šemi!

Foto: ATAImages, instagram.com/ognjen_vranjes
OVAKO JE ANELI PRIČALA O VRANJEŠU: Učesnica "Elite" uhvaćena u aferi sa fudbalerom, javno ga raskrinkala

Nakon što je u javnosti isplivala šokantna prepiska starlete Aneli Ahmić i fudbalera Ognjena Vranješa, na kojoj se jasno vidi da između njih dvoje postoji nešto više od pukog prijateljstva i ćaskanja, saznalo se i kako je nova učesnica rijalitija "Elita" svojevremeno pričala o kontroverznom sportisti.

Naime, kontroverzna starleta iz Dubrovnika, koja već neko vreme živi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, svojevremeno se i oglasila povodom afere sa poznatim fudbalerom, koji je tada, kako se pisalo, bio u emotivnoj vezi.

Nisam osoba koja preko bilo čijeg imena želi doći do naslovnih strana. Zasuta sam porukama brojnih "mačo muškaraca" koji bi se rado uvukli u moje srce. No, ja nisam od onih osoba koja pada na slatkorečive priče o "kulama u oblacima". Poruke nekih navalentnih osoba objavim na svom Instagram profilu da malo zasmejem one koji me prate - govorila je tada Aneli, a na pitanje da li je jedan od "smarača" i Vranješ, ili je uspeo da osvoji srce, učesnica "Elite" zagonetno je odgovorila:

Foto: ST/Dragan Kadić, PRINTSCREEN/KURIR TELEVIZIJA

Aneli Ahmić i Ognjen Vranješ

Mene ne interesiraju muškarci poput njega. Više mi se dopadaju oni koji nisu previše eksponirani u javnosti, a u sebi imaju neki seksepil koji, jednostavno, zna da zagolica žensko srce. Ja jesam dragulj koji sija za pravog muškarca, a ne neko ko trči da po svaku cenu bude deo ogrlice kojom bi se bilo ko kitio bez obzira bio slavan ili ne - istakla je Ahmićeva svojevremeno za medije, a prepisku sa Vranješem možete pogledati OVDE.

Podsećanja radi, starleta Aneli Ahmić dospela je u centar skandala kada je optužila Staniju Dobrojević da joj je rasturila brak sa izvesnim Asminom Durdžićem, kojeg je, kako je istakla, odvojila od ćerke koju imaju.

BONUS VIDEO: