JANJUŠEVO EMOTIVNO OBRAĆANJE ENI PRED ULAZAK U ELITU: Dao supruzi javno obećanje, nakon što mu je oprostila prevaru sa Majom!


IZVOR: Republika/M. I. - 02.09.2023 | 15:58


Marko Janjušević Janjuš se vraća na "mesto zločina", supruzi Eni obećao da mu se neće ponoviti afera sa Majom.

Foto: Instagram, TV Pink
JANJUŠEVO EMOTIVNO OBRAĆANJE ENI PRED ULAZAK U ELITU: Dao supruzi javno obećanje, nakon što mu je oprostila prevaru sa Majom!

Marko Janjušević Janjuš će se večeras useliti na velelepno imanje u Šimanovcima, gde će započeti učešće u "Eliti", novom rijaliti formatu.

Kako je u Zadruzi prevario suprugu, Enu Janjušević, koju je kasnije i ostavio zbog Maje Marinković, sada joj je javno dao obećanje da će biti dobar i da je neće razočarati, s obzirom da su se sada, nakon par godina, pomirili i da su odlučili da prošire porodicu:

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš i Ena

 

- Draga porodico i prijatelji, od ovog trenutka vas napuštam na jedan duži period, želim da vas sve vidim kako sam vas i ostavio. Dajem reč da ću biti dobar, najbolji i da vas neću razočarati. Volim vas i vidimo se za deset meseci - napisao je Janjuš.

Foto: instagram.com/mali_janjus

Marko Janjušević Janjuš

Janjuš je period između "Zadruge 6" i "Elite" proveo sa ćerkom i suprugom, a čini se da sada ulazi dosta stabilniji i spreman da odoli ženama, na koje je inače veoma slab.

BONUS VIDEO: