MILJANA SA CEVKOM U USTIMA PRED ELITU: Kulićeva uoči početka Zadruge završila na ordinacijskoj stolici, hitno se oglasila! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 31.08.2023 | 19:05


Drama pred početak sedme sezone "Zadruge"!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MILJANA SA CEVKOM U USTIMA PRED ELITU: Kulićeva uoči početka Zadruge završila na ordinacijskoj stolici, hitno se oglasila! (FOTO)

Sedma sezona rijalitija "Zadruge" koja će ove godine skromno nositi naziv "Elita", počeće sa emitovanjem 2. septembra od 21 čas, a novi učesnici se već uveliko spremaju za spektakularno veče u Šimanovcima koje je Veliki šef najavio. Jedna od njih je i kontroverzna Nišlijka Miljana Kulić, koja je sada iznenadila svoje fanove.

Naime, Kulićeva je na drutšvenoj mreži Instagram podelila sa svojim pratiocima fotografiju iz zubarske ordinacije, a sudeći po njenoj objavi, Miljana je odlučila da pred sam početak "Elite" sredi svoje zube. POGLEDAJ GALERIJU

Novo-stara zadrugarka zbog cevčice za skupljanje pljuvačke i druge tečnosti u ustima nije progovarala, ali je na ovaj način svima stavila do znanja da se već uveliko priprema za sedmu sezonu "Zadruge", u kojoj će se, po svemu sudeći, naći oči u oči sa bivšim partnerom, Nenadom Macanovićem Bebicom.

Podsećanja radi, Bebica je nedavno izneo niz šokantnih tvrdnji, a u jednoj od njih je naveo da Marija Kulić, Miljanina majka, navodno na svoju ruku povećava ćerki dozu lekova kada "nija dobra".

Foto: TV Pink, ATA Images

Miljana Kulić, Marija Kulić, Bebica

- Određuje Miljani terapije, govori joj šta i kada će da pije, pa ih pojačava ako joj se njeno ponašanje ne sviđa kako bi više spavala, kaže: "Mora mozak da joj se odmori". Marija je umislila da je stručna lico, ukuca na "Guglu" i gleda po svom kako i šta treba da se pije... Možda je pogrešila neko slovo, pa dobila pogrešnu terapiju. Ona je i u rijalitiju govorila da će oduzeti Miljani radnu sposobnost i da će dokazati da joj ćerka nije normalna. Kad god je Miljana imala napade da joj se kocka, ona kaže da treba da pije više nekog leka kako bi spavala i ne bi razmišljala o tome, da odmori mozak... Voli da joj određuje šta da radi, s kim će da se druži, gde će da se kreće, a cilj je da upravlja njom i uzima joj novac, a sve pod izgovorom da je to potrebno za dete - kazao je Macanović u emisiji "Narod pita".

BONUS VIDEO: