DESINGERICA DOBIO "PO NOSU" ZBOG FOTOGRAFIJA SA SUPRUGOM: Maja Marinković mu žestoko odbrusila, više ne želi da kriju AFERU!


IZVOR: Republika/M. I. - 14.08.2023 | 17:30


Nakon što je Desingerica objavio fotografije sa suprugom, Maja Marinković razvezala jezik!

Foto: instagram.com
DESINGERICA DOBIO "PO NOSU" ZBOG FOTOGRAFIJA SA SUPRUGOM: Maja Marinković mu žestoko odbrusila, više ne želi da kriju AFERU!

Danima javnost bruji o aferi Maje Marinković i oženjenog repera, Dragomira Despića Desingerice, nakon što su uslikani na bazenu u Crnoj Gori, o čemu je Republika prva pisala.

Kako je Desingerica u braku sa Nevenom, sa kojom ima ćerku, oni ovu aferu kriju kao zmija noge, a oženjeni reper isprovocirao je kontroverznu zadrugarku, kada je objavio nove fotografije sa suprugom, zbog čega je Maja momentalno reagovala.

Foto: Instagram.com printscreen

 

 

Naime, ona je objavila snimak iz Zadruge, gde govori da je ona ključni faktor u svakoj vezi i da sve počinje i završava se upravo sa Majom Marinković:

- Znači, činjenično stanje je takvo, sve počinje i završava se s Majom Marinković - govorila je Maja tada u Zadruzi. POGLEDAJ GALERIJU

Maja je na ovaj način odgovorila reperu, koji je u jeku njihove afere objavio fotografije sa suprugom, ne bi li se oprao od ovih natpisa, a kako će on odreagovati - ostaje nam da ispratimo u nastavku.

BONUS VIDEO: