ODOŠE KULIĆI U ZATVOR AKO BEBICA PROGOVORI: Mariji pozlilo posle SKANDALA, podmitili Macanovića - dali mu 60.000 evra DA ĆUTI!


IZVOR: Republika - 11.08.2023 | 10:10


Bebica ucenio porodicu Kulić, zna sve njihove tajne!

Foto: Privatna arhiva, youtube.com
ODOŠE KULIĆI U ZATVOR AKO BEBICA PROGOVORI: Mariji pozlilo posle SKANDALA, podmitili Macanovića - dali mu 60.000 evra DA ĆUTI!

Nakon što je Miljana Kulić raskinula sa Nenadom Macanovićem Bebicom, krenule su optužbe da je njenoj porodici dužan 60.000 evra. Miljana tvrdi da su ugovor o pozajmici sklopili kod advokata, ali da novac ne mogu da izvuku, jer je Bebica nezaposlen i ne poseduje nekretnine na svoje ime. Kako "Svet" saznaje, Macanoviću su pare date kako u javnost ne bi izneo istinu u Kulićima.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bebica i Miljana

- Sad pljuju Bebicu na sva usta, a do skoro im je bio dobar. Nije Marija luda da tek tako nemoj daje toliki novac, Bebica zna zašto su mu dali pare, a oni sami znaju da on nema od čega da im dug vrati. On je prisustvovao u porodičnoj kući Kulića nečem strašnom, samo mi je to rekao, nije išao u detalje - započinje za "Svet" izvor blizak Macanoviću, pa dodaje:

- Baš zato što je svedok opasnih stvari, oni su ga držali blizu sebe i punili mu džepove parama, kako bi držao jezik za zubima. Kaže, kada bi progovorio, sve bi ih strpao u zatvor, ali neće to da uradi, prvenstveno zbog malog Željka. Marija je zbog toga i završila u bolnici, skočio joj je pritisak jer je u strahu šta bi Nenad mogao da ispriča. Zamolila je Miljanu da prestane da se prepucava sa njim, jer ne zna koliko je daleko on spreman da ide - nastavilja izvor, pa ističe:

Foto: TV Pink, ATA Images

Miljana, Bebica, marija

- Kulići najstrašnije stvari pričaju o njemu, kako je loš sin, otac, kako nema porodicu, prijatleje, kako je sve radio iz koristi, pa što su ga onda primili u svoj dom, prijavili na tu adresu i predstavljali ga kao savršenog dečka i muža. Krije se tu dosta prljavih stvari, da ja vama kažem - završava izvor gorepomenutog lista.

BONUS VIDEO: