SPORNI SNIMAK IZ "PAROVA" PRIKAZAN NA PINKU: Miljana nije birala sredstva da RASKRINKA Ivana, on je udario NAJNIŽE! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 10.08.2023 | 09:00


Marinković je više puta tokom emisije Miljani pomenuo pet abortusa!

Foto: Printskrin/RTV PINK
SPORNI SNIMAK IZ "PAROVA" PRIKAZAN NA PINKU: Miljana nije birala sredstva da RASKRINKA Ivana, on je udario NAJNIŽE! (VIDEO)

U emisiji "Narod pita" sinoć je nastao karambol. Miljana Kulić je u jednom trenutku počela da juri Ivana Marinkovića po studiju i da mu se unosi u lice, a sukob bivših partnera trajao je skoro celu noć.

- Ivane, da li sam ti bila dobra kad sam ti dala 700 evra? Kada sam ti dala da premostiš? Lepo si mi se zahvalio - govorila je Miljana.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

Ivan je odlučio da više ne priča sa Kulićevom, te ju je izignorisao.

- Ivan očigledno ne želi da razgovara sa tobom - istakla je voditeljka.

- Tebe boli što ne možeš da budeš voditelj "Elite". Ja sam imala dva neuspela odnosa, hvala Bogu što su se završili - nastavila je Kulićeva.

- Da li zapališ sveću za petoro dece koju si ubila? - upitao ju je Ivan, koji joj je tokom svađa pominjao da je imala pet abortusa.

- Ti si nimfomanka, tražiš da te pune! Željko je moj sin, ti nisi starateljka, jedina žena na svetu koju znam da nije staratelj (svom detetu). Ti ne možeš sa Željkom da budeš duže od minut, ja pripadam samo svojoj ženi Jeleni Ilić - nastavio je Marinković.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković

- Molio si me, prićao bajke u krevetu, ti si niko i ništa. Bojleru, neću da se spuštam na tvoj nivo! - odbrusila je Kulićeva.

Kako je Ivan i ranije negirao da je verio Miljanu, Kulićeva je izvadila svoj telefon i pokazala snimak iz rijalitija "Parovi".

- Veridba, došao je sa cvećem, pričao: "Bićeš moja do kraja života..." - govorila je Miljana dok je pokazivala snimak, pa krenula da provocira Ivana:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Pokazuje snimak iz "Parova"

- Popij jenu, hajde, kad si trezan nema vajde. Jedan je život, popij slobodno, neće Jeca da te bije. Idi do prodavnice, ukradi mi jedan sendvič, gladna sam. Ti si stari kleptoman - govorila je ona.

- Svi te j*bu i odj*bu. Da li je istina da si me molila za 2.000 evra? - uzvratio je Marinković.

- Da - rekla je Miljana i prasnula u smeh.

- Trpim te celu noć, j*bem ti mamu u p*čku i tatu isto - govorio je on.

- Da li Ivan Marinković može mene da uvredi? - odgovorila je ona.

BONUS VIDEO: