DALILA ULAZI U ELITU: Dragojevićka presekla, BEŽI od Anđele i Cara u Šimanovce


IZVOR: Republika/B. P. M. - 09.08.2023 | 16:00


Dalila Dragojević donela ključnu odluku, izdala saopštenje na društvenoj mreži Instagram!

Foto: M.M./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages, Ilustracija
DALILA ULAZI U ELITU: Dragojevićka presekla, BEŽI od Anđele i Cara u Šimanovce

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević je izdala zvanično saopštenje na društvenoj mreži Instagram, te otkrila svojim fanovima da je donela bitnu odluku.

- Obaveštavam sve ljude koji me prate i koji me vole, kao i one što me ne vole, da od danas nisam zaposlena. Odlazim u miru. Nije zbog pravila vezano za TikTok, kako se već piše. Druge stvari su u pitanju. Ali ako ćemo se voditi storijima, onda neka vude da je zbog TikTok-a. Još dugo ćete pratiti Dalilu. Volim vas - napisila je Dragojevićka.

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević

Mnogi su se zapitali šta se krije iza njene odluke, a na društvenim mrežama su već krenule spekulacije da je Dragojevićka odlučila da uđe u "Zadrugu 7 - Elita". Kako pojedini na mrežama navode, Dragojevićka je dobila odličnu ponudu, koju želi da prihvati.

Sa druge strane, pojedini misle da je donela odluku zbog zbližavanja Anđele Đuričić i Filipa Cara. On je razgovorao sa bivšom cimerkom nakon saopštenja da ne dolazi u "Narod pita" zbog toga što mu nije ponuđen posao voditelja na televiziji Pink.

Foto: Instagram.com

Anđela i Car

Da razrešimo misteriju, zašto Filip ne ide u "Narod pita"... Nikad nisam dobio na Pinku ponudu, osim da budem rijaliti igrač. Mislim da imam kvalitete da radim i nešto drugo. Mnogi (bivši zadrugari) su na toj televiziji dobili poslove u drugom domenu, ja sam valjda bio potreban samo kao rijaliti igrač. To što ja nisam zadovoljan u datom momentu, posle četvrte, pete i šeste sezone sa honorarom, to je moja krivica... - priznao je Filip nedavno na društvenim mrežama.

Dragojevićka je otkaz proslavila sa svojom drugaricom Marijanom Zonjić, sa kojom trenutno letuje u Budvi.

BONUS VIDEO: