KAFANSKA FRAJLA U BUJANOVCU: Ana Ćurčić ponizila Aleksandru kao nikad nikad, pa otkrila zašto je proterana iz Turske i Švajcarske!


IZVOR: Republika/M. I. - 09.08.2023 | 10:30


Ana Ćurčić otkrila stravične detalje iz života Aleksandre Nikolić!

Foto: Pixabay.com, Antonio Ahel/ATAImages
KAFANSKA FRAJLA U BUJANOVCU: Ana Ćurčić ponizila Aleksandru kao nikad nikad, pa otkrila zašto je proterana iz Turske i Švajcarske!

Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić imale su žestoku svađu u emisiji "Zadruga - Narod pita", kada je Aleksandra spomenula njenu ćerku, Ivu, nakon čega je Ćurčićeva odlučila da pozove bivšeg supruga, a Nikolićeva policiju.

Aleksandra je, zatim, isprozivala Anu i Acu Bulića, a Ćurčićeva joj nije ostala dužna, već je nabrojala sve njene partnere i podsetila publiku na Aleksandrinu karijeru u Bujanovcu:

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-stock, ATAImages

 

 

- Živo nas zanima odakle kompletno izoperisanoj Aljeks Mimi, Vitinoj Draguljici i bivšoj konkubini pokojnog Žareta sa broda Sava, koji je bio stariji od Slovenke, osobi koja je proterana iz Turske i Švice zbog, kako kažu, bavljenja najstarijim zanatom, osobi koja je za sitne pare bila kafanska frajla u Bujanovcu, osobi koju je oženjeni, pokojni dečko Albanac iz Makedonije izbacio iz auta i ostavio na granici kao potrošenu ku*vu ovoliko samopouzdanje?! - govorila je Ana.

Ana je otkrila da se Aleksandra uredno raspituje o njenom partneru Aci Buliću i pored emotivnog odnosa sa Filipom Carem:

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

- Anin dečko nije morao da se specijalno raspituje o životu Aljeks Mime, jer je isti opšte poznat javnosti. Međutim, jasno je da se Aljeks Mima, koja kaže da je u ozbiljnoj vezi sa Filipom Carem, i te kako raspituje o mojoj i njegovoj vezi i fantazira da bi Aca bio sa njom pored mene žive koju u tom smislu omalovažava. Takođe je jasno da Aljeks, koja izgleda kao ofucana rumunska, drumska ku*va od 50 evra nije imala herca da pročita komentare o sebi od sinoć, jer da jeste ukapirala bi da većina muškaraca mene i nju vizuelno porede kao Ferari i Fiću! Ipak, vrhunac paradoksalnosti je kada vam neko poput Slovenkine kćeri Aljeks Mime telećeg pogleda i biografije sa kojom se sprda Balkan kaže da živite cirkus od života - rekla je ona za Pink.rs.

BONUS VIDEO: