SAVEZ PROTIV ANE PRED "ELITU": Buduća takmičarka podržala Milena Kačavendu, pa žestoko udarila na Ćurčićevu!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 08.08.2023 | 11:20


Buduća takmičarka "Zadruge 7 - Elita" nekada ratovala sa Kačavedom, a sad je podržava!

Foto: ATA Images
SAVEZ PROTIV ANE PRED "ELITU": Buduća takmičarka podržala Milena Kačavendu, pa žestoko udarila na Ćurčićevu!

Bivša zadrugarka Ermina Pašović, za koju se šuška da će ući u "Zadrugu 7 - Elita", šokirala je javnost svojom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Naime, ona je javno podržala Milenu Kačavendu, koja je prva zvanička takmičarka "Elite".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Ermine i Milene

Erminu su upitali šta sada misli o Mileni, na šta je ona odgovorila:

- Tim kuma! Iskreno, sve joj najbolje želim! Zaslužila je da bude deo projekta. Jedna stvar je neosporiva, a to jeste da je bolji prijatelj i bolji čovek od Njanjave (Ane). Folirantkinje! - istakla je Ermina.

Foto: Instagram.com

 

Podsetimo, njih dve su imale žestok sukob u superfinalu "Zadruge 6", kad se Pašovićeva unela Mileni u lice, a publika je sukob pratila uživo u programu.

Pored Milene, Pink je zvanično saopštio da u "Elitu" ulazi voditelj i novinar Marko Đedović, a juče je saopšteno da u "Zadrugu 7" ulazi i poznata tiktokerka Vanja Bogićević, koja ima 20 godina i dolazi iz Šapca.

Do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji TV projekat ''Elita'' uskoro kreće s emitovanjem, a nema sumnje da će oduševiti vernu, milionsku publiku najgledanije televizije u Srbiji! Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, što se može naslutiti već po prvim, najavnim kadrovima.

Foto: TikTok printscreen

Vanja, nova učesnica Zadruge

BONUS VIDEO: