TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA! Krila trudnoću od svih jer je otac deteta OVAJ rijaliti učesnik, sad sve potvrdila! ŠOOOK!


IZVOR: P. R. - 14.07.2023 | 22:15


Krila trudnoću od svih jer je otac deteta OVAJ rijaliti učesnik?! ŠOOOK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA! Krila trudnoću od svih jer je otac deteta OVAJ rijaliti učesnik, sad sve potvrdila! ŠOOOK!

Ina Rajzinger, bivša učesnica šeste sezone "Zadruge", u blagoslovenom je stanju. Nakon brojnih spekulacija u javnosti, ona je potvrdila da je trudna, međutim, glavno pitanje koje se sada postavlja jeste da li je otac deteta Lazar Čolić Zola, s kojim je imala rizične seksualne odnose tokom boravka na imanju u Šimanovcima.

Ina je, naime, od strane produkcije TV Pink kao bivša učesnica "Zadruge" pozvana na gostovanje u emisiju "Narod pita", međutim, kako je priznala, sprečena je da se odazove jer je na bolovanju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ina Rajzinger Zadruga

- Nisam u stanju trenutno da razgovaram, ali iz poštovanja moram da vam javim da ne mogu doći u nedelju, na porodiljskom sam od juče... Brojim sitno, nadam se da razumeš - glasila je poruka koju je Rajzingerova poslala članu produkcije, koji ju je kontaktirao povodom njenog gostovanja u emisiji.

POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, Ina je sa Zolom dugo imala nezaštićene seksualne odnose, zbog kojih su u novembru prošle godine posumnjali da je ona u drugom stanju. Ona je test za brzo utvrđivanje trudnoće u "Zadruzi" radila 1. novembra, a potom i nedelju dana kasnije, 8. novembra i oba su bila negativna. Međutim, postoji mogućnost da su rezultati tada pokazali takve rezultate ukoliko je u pitanju bila rana trudnoća.

BONUS VIDEO: