ANA I BULIĆ STAJU NA "LUDI KAMEN": Otkrivamo sve detalje SVADBE, evo ko će joj biti KUMA!


IZVOR: Republika/O. B. - 05.07.2023 | 06:45


Nakon ozvaničenja veze, Ana Ćurčić i Aca Bulić planiraju da se uzmu!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com
ANA I BULIĆ STAJU NA "LUDI KAMEN": Otkrivamo sve detalje SVADBE, evo ko će joj biti KUMA!

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić je sinoć tokom emisijie Narod pita priznala da se pomirila sa Acom Bulićem, koji je bio u studiju sa njom kao podrška.

- Pomirili smo se ja i Aca, evo sad javno - rekla je Ana.

Foto: pink.rs

Ana Ćurčić i Aca Bulić poljubac

 

Iako su mnogi verovali da će se to dogoditi, dok je Ana negirala i tvrdila da su samo prijatelji, do pomirenja je ipak došlo. Njih dvoje sinoć emocije i strasti nisu skrivali, pa je ona fotografiju na kojoj se grle i ljube podelila i na svom Instagram profilu.

Kako saznaje Republika, Ana i Aca planiraju da se najverovatnije uzmu, jer kako izvor ističe za naš portal, kako bi krunisali njihovu ljubav, koja je na kraju pobedila sve. 

Foto: pink.rs

Ana Ćurčić i Aca Bulić ozvaničili vezu

 

- Ana i Aca su zajedno, to se samo čekalo, naravno, mislim, to se videlo iz aviona da se njih dvoje vole i da među njima tinja neviđena ljubav. Ja koliko znam oni žele da krunišu njihovu ljubav velikom proslavom, da se zavetuju na ljubav pred matičarem, kako to inače biva. Verovatno će pričati i o crkvenom venčanju, žele da stvarno to bude nešto za pamćenje, jer posle toliko godina, njih dvoje su se ponovo spojili i ne planiraju da se razdvoje više ikada - govori izvor za Republiku. 

Potom nam je izvor otkrio i da Ana ne planira ponovo da Milenu pita da joj bude kuma:

- Ma kakva Milena, posle svega, mislim da je tu stavljena tačka, tako da nema šta više da njih dve pričaju. Ana ima svoju najbolju drugaricu, tako da mislim da će nju i uzeti za kumu, Milena otpada. 

Podsetimo, Bulić je imao dugogodišnju devojku, za koju se pričalo da podržava njegov odnos sa Anom i zaštitnički stav, a kako je on sada sa Ćurčićevom mnogi Anu optužuju da se ne razlikuje od Anđele Đuričić, koja je u ''Zadruzi 6'' ponela epitet ljubavnice Zvezdana Slavnića.

BONUS VIDEO: