FILIP CAR PRIZNAO, JEDVA JE ČEKAO RASKID ANĐELE I ZVEZDANA: Srećan sam, okrenula mu je leđa i liferovala ga!


IZVOR: Republika/M. I. - 27.06.2023 | 12:50


Iako je nedavno verio Aleksandru Nikolić, Filip Car likuje zbog Anđelinog raskida sa Zvezdanom!

Foto: ATAImages
FILIP CAR PRIZNAO, JEDVA JE ČEKAO RASKID ANĐELE I ZVEZDANA: Srećan sam, okrenula mu je leđa i liferovala ga!

Nakon što je Maja Marinković sinoć napustila emisiju "Zadruga - Narod pita", Filip Car se uključio, pa prokomentarisao bivšu devojku, a onda se osvrnuo na raskid Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

Naime, iako je blizak sa Anđelom, Car je bio iznenađujuće srećan zbog njihovog raskida, te je priznao da uopšte nije razočaran:

Foto: ATA Images

 

- Nemoguće je zaobići, nisam razočaran, radi njihovog raskida sam srećan, jer smatra da Zvezdan za Anđelu nije i ona za njega nije. Nisam podržavao taj čin, ali me je iznenadilo, smatrao sam da je njena ljubav toliko jaka i bezuslovna da je ništa ne može srušiti. Šta je rezultat te cele situacije ja ne znam, ali me je iznenadilo da ga je na takav način liferovala i okrenula mu leđa. Mnogo je mučan ceo taj odnos, možda se ona malo i osvestila i odlučila sve to da završi. Na kraju su se Sanja i Marko ispostavili i ja i Aleksandra. Mislim da je taj odnos i trebao da se završi, možda ne na takav način. On treba da nađe nekoga svojih godina - rekao je Car.

Da podsetimo, Anđela i Car su imali romansu nakon Zadruge 5, a imali su i tajni susret u Hrvatskoj, pa nije isključeno da bi Filip voleo vezu sa Anđelom, zbog čega ga raduje njen raskid.

Foto: youtube.com/printscreen

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

BONUS VIDEO: