KRISTIJAN GOLUBOVIĆ JURIO CARA PO DEDINJU: Goluboviću pala roletna, objasnio Filipu šta ga čeka, pa najavio BRUTALNI OKRŠAJ!


IZVOR: Republika/M. I. - 27.06.2023 | 08:18


Filip Car prozivao javno Kristijana, pa pobegao glavom bez obzira!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, ATAImages/M.M.
KRISTIJAN GOLUBOVIĆ JURIO CARA PO DEDINJU: Goluboviću pala roletna, objasnio Filipu šta ga čeka, pa najavio BRUTALNI OKRŠAJ!

Pred početak sinoćnje emisije ,"Narod pita" ispred Pink televizije pojavio se bivši zadrugar Krisitjan Golubović, koji je video najavu da će se pojaviti i Filip Car, njegov ljuti rival. Podsetimo, Filip je prozivao Kristijana, nakon čega mu je on najavio suočavanje.

Zatekli smo Kristijana ispred, u društvu Takija Marinkovića, kako traži Cara, koji se nije pojavljivao, nakog čega smo Golubovića upitali zbog čega je tačno došao i šta bi se desilo, kada bi se suočio sa Carem: POGLEDAJ GALERIJU

- Došao sam da se suočim sa njim, jer mi je Filip Carica rekao da dođem i popušim mu ku*ac, pa evo me. Imam informaciju da će se pojaviti, videćemo. Nakon finala su ga sakrili u automobilu, sa zavesama, a on je bio prekriven jaknama - govorio je Kristijan.

Zatim se osvrnuo na pobednicu Zadruge 6, Aleksandru Nikolić, koja je bila u studiju:

Foto: ST/D.KADIĆ/Republika

 

- Pobeda u Zadruzi je neće oprati od prošlosti, ali će joj definitivno pomoći da stane na noge i da sada bude "priznata", jer ju je narod izglasao. Namazana je ona, ali Filip ima moć manipulacije nad njom - objasnio je Golubović.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

BONUS VIDEO: