CAR ISPUNIO NEBO ZVEZDAMA ZA Aleks: Bajkovit prizor u Crikvenici, Nikolićeva van sebe! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 18.06.2023 | 08:35


Sveta ljubav na Hrvatskom primorju!

Foto: St/N. Pančić, E-stock
CAR ISPUNIO NEBO ZVEZDAMA ZA Aleks: Bajkovit prizor u Crikvenici, Nikolićeva van sebe! (FOTO)

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, osim nagrade od 50.000 evra, kući je otišla i, kako je istakla pred kamerama, čovekom svog života. Ona već nekoliko dana boravi u Crikvenci, rodnom gradu svog verenika Filipa Cara, te zajedno uživaju na slobodi.

Da joj je na Hrvatskom primorju lepo i da je prihvaćena kao snajka, govori i činjenica da Nikolićeva redovno "kači" objave iz Carevog grada, a sada je na društvenoj mreži Instagram podelila i njihovu zajedničku fotografiju.

 

 

Aleksandra je zatim objavila i snimak vatrometa sa obale more, na kojoj se nalazi klub u koji je izašla sa svojim verenikom. Da li ju je Car iznenadio ili je u pitanju samo slučajnost, nije poznato, ali prvoplasirana učesnica "Zadruge" ostala je bez teksta.

Inače, Nikolićeva je i sama priznala da prezadovoljna kako je prihvaćena u Crikvenici.

- Došla sam u Crikvenicu sa Filipom i zaista je prelepo. Danas ćemo ići da obiđem malo grad i jedva čekam. Mama i sestra su predivne i drago mi je da smo došli ovde da se sklonimo malo od svega. Odmaramo i super nam je - otkrila je ona kratko za domaće medije.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić i Filiip Car Zadruga 6

BONUS VIDEO: