ACA BULIĆ SKOVAO PLAN ZA SUPERFINALE: Pozvao Zvezdana da mu se JAVI, otkrio zbog čega ga Anina ćerka IGNORIŠE!


IZVOR: Predrag RADOSAVLJEVIĆ - 01.06.2023 | 18:10


Bulić bez dlake na jeziku prokomentarisao komplikovanu situaciju bivših partnera!

Foto: ATAImages, E-stock
ACA BULIĆ SKOVAO PLAN ZA SUPERFINALE: Pozvao Zvezdana da mu se JAVI, otkrio zbog čega ga Anina ćerka IGNORIŠE!

 

 

Biznismena Acu Bulića sreli smo na otvaranju kafića njegovog sina, gde je za Republiku govorio o najaktuelnijim dešavanjima u "Zadruzi" i van nje. Bulić je pre nekoliko dana sa ćekom Ane Ćurčić sreo Zvezdana Slavnića, o čemu je govorio u intervjuu.

- Ne verujem da će biti problema između Zvezdana i nje. Još uvek nisam u kontaktu sa Zvezdanom, čekam da Ana izađe, ne želim ništa bez njene dozvole - rekao je Aca, pa dodao:

Foto: Republika TV

Aca Bulič

- Ja sam sa Anom prijatelj, javio sam se da joj pomažem u ovoj situaciji, tako svi moji gledaju na to. Ne bih se mešao između nje i Zvezdana. Žao mi je što je sebe prikazao u nekom svetlu, ja mislim da on nije takav. Nisam ga pratio, samo se namestilo takvo. Anina ćerka nije htela da priđe, zbog svega što se dešavalo u "Zadruzi", zbog ružnih reči, nikome to nije prijatno. Da me pozove, normalno bih komunicirao sa njim, kao sa svakim drugim - dodao je Bulić.

Aca je otkrio da dolazi na finale "Zadruge", da je spremio Roleks za Anu, ali i da je spreman da kupi kartice za glasanje, kako bi ona pobedila.

- Ja sam ubeđen da će Ana izaći kao pobednica, ima punu podršku žena, u takvom vremenu živimo. Ja sam tek kad je Ana ušla video da je ta veza toksična, nisam znao...  - istakao je Aca.

Foto: Republika TV

Aca Bulič

BONUS VIDEO: