BITNO MI JE DA SU ZAŠTIĆENE: Aca Bulić čuva Aninu ćerku od Zvezdana, otkrio šta će uraditi kad Ćurčićeva izađe iz Zadruge!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 31.05.2023 | 23:59


Bulić je pre nekoliko dana imao blizak susret sa Slavnićem, ali Anina ćerka nije bila spremna za razgovor sa njim!

Foto: Instagram.com, Amig show printscreen, Zadruga official
BITNO MI JE DA SU ZAŠTIĆENE: Aca Bulić čuva Aninu ćerku od Zvezdana, otkrio šta će uraditi kad Ćurčićeva izađe iz Zadruge!

Aca Bulić je pre nekoliko dana napravio pravi kolaps na društvenim mrežama kad je uslikao diskvalifikovanog zadrugara Zvezdana Slavnića. Kako je tada otkrio za Republiku, on je bio sa Ivom Kovačević, ćerkom Ane Ćurčić.

Foto: Instagram.com

Aca usnimio Zvezdana

Imao je potrebu da pozove Zvezdana i da popričajku, ali Iva nije želela da se sretne sa njim.

- Da, bio sam sa Ivom, videli ga, hteo sam da ga zovem, ali mala nije želela, nek izađe Ana, pa ćemo da vidimo - rekao je Aca za Republiku.

Aca je otkrio da je uz Ivu i da je štiti i da su njegovi ljudi uvek uz nju, sve dok Ana ne izađe i da mu je bitno da i Ćurćićeva bude sigurna kad napusti rijaliti.

- Žene su najnežnija bića, sigurno da im je potreban alfa mužjak i neko ko će da ih vodi, treba im podrška, da neko bude uz njih uz puno poštovanja i nežnosti. Rekao sam više puta, Zvezdan nije moja tema, moja tema je Ana, da one bude zaštićene. Apsolutno će biti zaštićena kad izađe. Tu sam uz njenu ćerku. Neka ova situacija bude simbolična za sve žene koje su u teškom stanju, koje imaju loše veze i brakove, neka bude triger da prepoznaju stvari koje ne valjaju, da znaju da se sklone od muškarca i kažu im ne! - rekao je Aca u jednoj emisiji.

Foto: ATAImages, E-stock

Aca, Ana, Zvezdan

BONUS VIDEO: